Sveriges frihet

Folkrörelsen Nej till EU ,Nytt Europa, Socialdemokratiska EU-kritiker ,Folkomröstning.nu ,EU-kritik.se ,

På vänsterkanten säger (v) folkomrösta! och på högerkanten säger (sd) folkomrösta! , muf driver också kampanj för folkomröstning. Ja miljöpartiet vill inte ha någon EUSTAT och kräver självklart en folkomröstning!
Nu kommer det även röster ur centerrörelsen. folkomrösta!
En fjärdedel av centerns riksdagsledamöter tar strid med alliansregeringen om hur man ska tackla centraliseringen av EU:s beslutsordning.
Regeringen vägrar att låta svenska folket få säga sitt om EU:s nya "reformfördrag" som ska klubbas vid EU-toppmötet i oktober. Detta trots att fördraget innebär en avgörande maktöverföring från nationell nivå till unionen och detta trots att fördraget inte alls diskuterades i den senaste valrörelsen.

Folkpartiet tycker det är bra med en EUSTAT (och liberala dn skriver snabbt en huvudledare) vill inte att Sveriges medborgare skall ha valfrihet.

Arbetet med att återuppliva konstitutionen sker i allt mörkare källarlokaler för var dag tycks det.
Vid en närmare granskning visar det sig emellertid att sakinnehållet i grundlagsförslaget och reformfördraget i stort sett är identiskt. Den Londonbaserade tankesmedjan Open Europe har visat att endast tio av 250 förslag i fördraget skiljer sig från grundlagen. Med andra ord är förslagen i de båda texterna till 96 procent identiska. 

Statskupp är kanske lite fel ordval men fan så nära............Glöm inte till nästa ordinarie EU-val och Riksdagsval vilka politiker och partier som är emot Sveriges medborgares frihet.
Ge Sveriges medborgare sin självklara rätt att folkomrösta och välja landets framtid!

Min fråga är mycket enkel:

Varför ges inte Sveriges medborgare friheten att rösta om det NYA EU-fördraget, som i princip innebär att Sverige tar första steget till att upphöra som självständig statsbildning?



Hm..Dn verkar inte lägga ut det här inlägget, men Dn har kanske en seg server :)...............................Jomen titta webbredaktören klickade viss godkänd till slut. Tack DN. Så yttrandefriheten lever på Dn. Undrar just varför SvD inte tog in detta. men SvD hade väl något skäl.....


Kommentarer
Postat av: Knute

Med tanke på att EUs värdland Belgien snabbt håller på att falla sönder, är det bråttom att stoppa EU-konstitutionen. Om inte Flandern och Vallonien kan hålla ihop, hur ska Europa kunna det? Belgien är en multinationell stat, själva modellen för Europaunionen.
För övrigt verkar DNs webbredaktör vara lika paranoid som Jinge. Jag brukar länka till DN men aldrig att DN länkar tillbaka.

2007-08-26 @ 02:09:39
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se