Folkpartiets frihetsbegrepp

"Respekten för den enskilda människan är liberalismens utgångspunkt.
Målet för folkpartiets politiska förslag är att var och en av oss ska ha frihet och möjlighet att förverkliga våra drömmar om ett gott liv. Vi tror på människors förnuft och samvete. Politiken ska riva hinder och skapa förutsättningar - inte bestämma hur vi ska leva våra liv. Det personliga ansvaret kan aldrig ersättas av politiska beslut....."allt från folkpartiets hemsida

Jag älskar ord som frihet....tänk om vi svenskar kunde få friheten att rösta om vi vill ingå i folkpartiets EUstat..

Socialdemokraterna söker en bred politisk uppgörelse om skolan, och vill t.ex. att regeringen skjuter upp beslutet om betygsliknande omdömen för sjuåringar.

Politiken skall riva hinder och skapa förutsättningar skriver folkpartiet på sin hemsida. Utan att ge mig in i skolpolitiken just nu så måste det väl ändå betraktas som att folkpartiet bygger murar när de inte vill ha lärare och vänsterpartiet-socialdemokraterna och miljöpartiet i en långsiktig övenskommelse om skolan. Eftersom det är mindre än 999 dagar kvar till ny regering i Sverige så måste det ses som uttryck för desperation av Björklund att avvisa en dialog. Förlorare är givetvis folkpartiet men framförallt våra barn. Sedan kan jag väl säga att jag inte gillar det nedvärderande uttrycket "flumskola" som folkpartiet använder sig av.

Skolan består av lärare-elever och föräldrar och inte är någon av dessa grupper flummare....nyktra till Björklund(fp)..

Kommentarer
Postat av: Fascist

Ja, och såssarna gjorde ju ett jättebra jobb under sina 12 år vid makten?

Du är ännu en av de där bakåtsträvarna som är så jävla jobbiga att lyssna på. Vakna upp för fan. Eller hitta ett jobb och en sysselsättning istället för att sitta och blogga om en massa skit.

2007-12-30 @ 01:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se