Fritt om att bygga murar

Al-Qaida har gått ut i en ny PR-offensiv. På en islamistisk hemsida erbjuds allmänhet och medier att ställa frågor till Usama bin Ladins närmaste man, Ayman al-Zawahri.
Trots att USA lovat enorma prispengar (från 25 miljoner dollar till 100 miljoner dollar) för upplysningar som leder till dessa tre mäns gripande är alla tre fortfarande på fri fot. De senast kända spåren efter Usama bin Ladin är från slutet av 2001 när amerikanska styrkor trodde att de inringat al-Qaidas ledare i Tora Bora-bergen i östra Afghanistan.

Visst är det märkligt...jag titade på lite äldre tidningar om bin Ladin. USA´s finde nr 1 , SVD hade Vad har Mandela, Chomski, Bill Gates, Usama bin Laden och Dolly Parton gemensamt? De tillhör världens 100 nu levande främsta genier enligt en brittisk undersökning. Di skriver När en anonym investerare i slutet av augusti storspekulerade i ett kraftigt ras på världens börser fick marknaden stora skälvan. Ryktet spreds om att det var Usama bin Ladin som var i farten. I susning nu finns en beskrivning

Här, framför Büréns herrekipering i Falun, står världens mest jagade man - terroristledaren Usama bin Ladin.

Det är märkligt hur myten om en man används i storpolitiska syften. Jag kommer ihåg när jag läste massa artiklar om att nu har man hittat bin Ladens baser osv. Det borde inte varit så svårt för USA att hitta baserna eftersom man själv byggde upp dem tillsammans med bin Laden. Det var på den tiden USA inte var i Afganistan och behövde någon som krigade mot Sovjet....ja....ja jag undrar jag...

Det här inlägget skulle egentligen handla om hur det byggs murar igen...När muren i Berlin föll så borde mänskligheten lärt sig. Nu byggs det murar i Israel för att stänga ute Palestinier...i USA sker det märkligaste bygget. Längs hela gränsen mot Mexico byggs det en mur. Den sista muren är dessutom en ekologisk katastrof..

....men nog bryter internet de flesta murar..hur mycket betong det än läggs upp mellan människor....


Kommentarer
Postat av: jonta

Efter mur och stängsel kommit upp mellan Israel och stora delar av Västbanken,har Palestinsk Terror minskat med nästan 100%.
Med all respekt för dina åsikter,så är det viktigare att mina små barn kan gå omkring utan att bli bombade.

2007-12-21 @ 05:26:17
Postat av: Björn Wadström

jonta..hm..om vi nu hoppar över Israel i Juletider..Inte slänger väl Mexikanerna bomber på dina barn..de är bara billig arbetskraft i södra USA. den muren är en ekologisk katastrof!

2007-12-21 @ 21:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se