Fritt om grön körning

Nu ska det bli viktigare med en miljövänlig körstil. I samband med att Vägverket tagit fram en ny kursplan för körkort ändras körprovet för dem som tar ett B-körkort (körkort för personbil).

På måndag införs begreppet sparsam körning vid uppkörningen.

De stora pojkarna USA och Kina skall försöka hitta ett avtal...verkligheten går inte att avtala bort....Sverige tar mötet på största allvar... Andreas tar med sig 40 personer.  Kompetensen verkar inte så hög hos varje individ i regeringen eftersom det går åt så många huvuden- Andreas Carlgren vill själv inte svara på frågan om delegationens storlek och utsläppen. Vi kompenserar genom att köpa utsläppsrätter, säger Marit Ragnarsson, politisk sakkunnig i miljödepartementet. Vilka strålande kommentarer vi köper oss fria.....sorry men moder jord skiter i era stålar.....Ta fram lite regler som begränsar flyget istället. Flyget är idag skattebefriat..helt sjukt!

Jag antar att hela resan sluta i ett jasså och så får vi vänta till jordens alla miljöpartier möts 2008 för att få fram lite politisk energi. Solenergi:)

Åter till bilarna som faktiskt är en av andreas stora miljöinsatser. Skatterabatt till de som har råd att köpa ny bil.
Sparsam körning skulle väl betyda att vi hade kollektivtrafik som fungerade. När det gäller individuella körkort så har jag en fråga och det är varför får inte alla ungdomar den utbildningen i skolan...men svaret är väl som melodin ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se