Skilda världar

al-Qaida uppger att organisationen ligger bakom attentatet på Benazir Bhutto, rapporterar den pakistanska tv-stationen Ary enligt AFP. Pakistans regering tror också att al-Qaida kan ha dödat Bhutto.
Det är märkligt hur myten om en man används i storpolitiska syften. Jag kommer ihåg.... Bin Laden

Visst är det tragiskt med våld och död. Men något som vi borde vara riktigt oroade över är något annat som hänt i Pakistan.. Expertis inom Världshälsoorganisationen (WHO) bekräftade på torsdagen det första fallet i Pakistan där farligt fågelvirus smittat mellan människor......

I Sverige träter mest våra ledare om lön...
Kvinnor och män ska ha samma möjlighet att göra karriär, underströk statsminister Fredrik Reinfeldt i sin regeringsförklaring. Men bland ministrarnas egna medarbetare har männen betydligt högre lön.

Landstinget i Västernorrland ville ha bättre chefer. Och betalade 111 000 kronor - till en feng shui-konsult.

Ibland så kommer de helt av spåret..
Diskussionen glider ofta iväg till något som inte är relevant. Du kan inte mäta skönhet. Du kan inte mäta kärlek, balans eller harmoni. Feng shui talar till folks sunda förnuft, det är därför det blivit så stort.


Någon som hamnat på spåret är nog ändå Ingvar som verkar ha många jobb framöver..
"På spåret" är en succé - och Ingvar Oldsberg har redan ett nytt kontrakt påskrivet. Men till radarpartnern Björn Hellberg har SVT inte ens hört av sig. - Jag vet inte hur de har tänkt sig, säger hanTv-programmet
"Här är ditt liv" kan vara på väg tillbaka. Ingvar Oldsberg vill väcka liv i Lasse Holmqvists succéprogram från 1980-talet och har föreslagit cheferna på SVT att han ska få leda det.

Det är bara att konstatera att vi lever i skilda världar....ibland som i USA och i Israel försöker man t.o.m. bygga murar till grannlandet Att de aldrig lär sig....
 


Kommentarer
Postat av: Mi Grandin

Konstigt att somliga aldrig lär sig att det faktiskt kan finnas orsaker till att man bygger en mur och varför man tycker att somliga murar är värre än andra, även om de till 95% består av staket, är för mig en gåta. I fallet i Mellanöstern har antalet självmordsbombningar minskat drastiskt sedan "muren" började byggas. Men det är klart, muren/barriären är ju inte vacker för oss härifrån, och folk får ju stå i kö... Men är det inte märkligt att folk står i kö på andra sidan också, överallt, bara för att få komma in i varuhuset, stormarknaden, gallerian, posten, banken, busstationen, tågstationen... man blir scannad och kontrollerad liksom sitt bagage - för att man ska komma fram levande och för att man inte ska ha för avsikt att spränga människor i luften. Vilket är värst - en ful mur eller döda människor? Murar kan man riva - människor kan inte återuppväckas från de döda.

2007-12-28 @ 12:43:19
Postat av: Mi Grandin

http://www.youtube.com/watch?v=HsEJt9AY5Pc

2007-12-28 @ 12:46:04
Postat av: Erik Jonsson

Höjden av själviskhet visar väl alla muslimska självmordsbombare, som tycker att det är ok att döda så många som möjligt för att själv få komma till himlen.

2007-12-29 @ 05:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se