Vänstercenter eller det var bättre förr

DN debatt har en lite rolig artikel Ledande vänsterpartist till hårt angrepp mot partilinjen: Den självgodhet och brist på självkritik som präglar partiet är obegriplig för oss i partiet som vill ha ett folkligt stöd. Väljarna flyr vänsterpartiet.

Och i Svd läser vi för första gången på länge en centerpartist som uttrycker något kul...Hans Tilly undrar vilka åtgärder regeringen vidtar för att ta itu med "jobbtrafficking" i EU. Tillys inställning är skrämmande. Att människor använder sig av EU:s fria rörlighet för tjänster, varor, personer och pengar är inte ett problem. Det är en möjlighet.
Skriver partisekreteraren i centern.

Jag skulle nog säga att vänsterns självkritik är sund. Det finns många inom vänstern som inte gillar det "stalinstyre" som Ohly ändå måste sägas företräda. Vänstern behövs i svensk politik men kanske skulle partiet må bra av att byta ut sina ledare.... Centerpartiet ja vad skall man säga..suck...suck...vad månde det bliva..en tummetott..

Till dig som vill att svenska folket skall behålla sin frihet, åtminstånde sin frihet att få välja klicka här och skriv på om krav på folkomröstning om den nya Eustaten..

Jag har ett gammalt inlägg om den fria arbetskraften som Anders Flanking centerns partisekreterare så vackert talar om...läs Anders...Slavens frihet i Mauds Sverige

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se