Var är miljön

Vi läser om kötthantering i ICA.

Nu kommer det mer om ICA.

Riitta Johansson hade köpt färsk fisk på ICA Kvantum i Hageby. Men när hon ställde sig och skulle tillaga den såg hon hur maskar ringlade omkring i fisken. - Det var inte precis roligt, säger hon.

Nu tror jag det inte är helt riktigt att peka ut ICA som särskilt dåliga på hantering av livsmedel. Det som krävs är att severiges kommuner bygger ut sina miljkontor så att kontrollen, rådgivningen och utbildningen av företagare kan öka.

Det vi skall vara mycket oroliga över är planerna på att sälja ut Apoteksbolaget. Läkemedel är inget för handelsmännen att leka med. Nu börjar regeringen lite försiktigt med ett narkotiskt preparat. Ja nikotin..Från den 1 mars behöver man inte längre gå till apoteket för att köpa nikotintuggummi. Riksdagen beslutade på onsdagen att tillåta försäljning av receptfria nikotinläkemedel i vanliga affärer.

Det kanske inte är så mycket att bråka om men det är första steget till ett totalt förfall för sveriges läkemedelshantering...nu har snart läkemedelsindustrin och köpmännen din hälsa i sina händer....ja då är det anledning att fundera på det som händer i ICA...

Men allt går ju att sälja med mördande reklam...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se