Fri och lycklig

I den största satsningen på vindkraft hittills i Sverige planerar Vattenfall för 550 vindkraftverk i fem sydliga skogslän. Om alla byggs kommer de att stå för tre procent av landets energiproduktion, och ge el till 800.000 villor.

- Jag skulle inte bli förvånad om flyget drar sig ur sträckan Stockholm-Göteborg helt inom en femårsperiod.
Sedan 2001 har tågets marknadsandel av det totala resandet i Sverige ökat från 34 till 40 procent.
I SJ:s senaste kundundersökning uppgav hela 43 procent miljön som främsta anledning till att de väljer tåget, en kraftig ökning jämfört med året innan. Och vikten av att värna om miljön, både bland privatkunder och allt mer bland företagskunder, kommer växa ännu mer framöver, tror SJ-chefen.

Jag blir sååå lycklig och sen Ask ovanpå detta .....
Justitieminister Beatrice Ask säger nej till EU-kommissionens förslag till hårdare tag mot bland annat fildelare på nätet.

Kan vi inte passa på och lämna eu då skulle den här dagen vara helt Grön och fri...

Det är bara KD som förstör framtidshoppet...Finansmarknadsminister Mats Odell har utsett Bengt-Åke Nilsson, 68, som efterträdare till Karin Forseke på posten som ordförande för regeringens råd för minskat statligt företagsägande. Trist att de försöker sno våra gemensamma tillgångar.....den snoan de dansar kommer att kosta regeringsmakten för de närmaste 20 åren men det fattar väl inte de säljkåta Herrarna. En och annan dam följer väl med i berusningen..tills baksmällan kommer...generellt går det väl att säga att det är för mycket gubbar som styr i sin egen lilla snäva verklighet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se