Fria Teddybjörnen snart har vi ingen isbjörn

Rondellhundar och Reinfeldthundar vov, men nu börjar det bli tjatigt i media

Varför skall lilla nallebjörnen blir inblandad i dessa eviga religösa (dolda politiska) mediakrig. Hur många år kommer det att ta innan alla kan fatta hur verkligheten är och bli ateister...under tiden så blir det sådana här konstigheter...

Kan inte alla präster och vilsna medier skriva om berättelsen som är verklig och pågår..Jo, vi har märkt att glaciären smälter. För bara några år sedan låg snön flera hundra meter längre ned, säger Felipe Ramirez när jag möter honom och hans häst en bit nedanför snögränsen.

Men nu lyssnar vi på Cornelis teddybjörn istället...brum:(


Kommentarer
Postat av: Anonym

Muhammed Abdul Bari i Englands muslimska förbud kritiserar Sudan pga teddybjörnshistorien. Med hans namn är det väl självklart. Finns det ingen i Sudan som heter Muhammed? Det är ju ett vanligt arabiskat namn!!Men är detta verkligen sant? ÄR detta inte en tidningsanka?
Inte ens Sudan som bränner byar, våldtar kvinnor och bränner barn levande i Islams namn kan väl vara så idiotiska att de dömer någon som givit en teddybjörn namnet Muhammad?
Skicka dit FN trupp nu då? och rädda henne, att rädda alla människor i Sudan vill ju FN inte göra, men kanske denna historia kan få FN att reagera, nån har ju straffat en lärarinna från England.

2007-11-30 @ 01:48:38
Postat av: Grymling

"att rädda alla människor i Sudan vill ju FN inte göra" Hmm..befarar att det finns en hel del människor där som inte upplever sej i behov av att räddas, det enda dom kanske saknar är bra vapen och lite mer mat

2007-12-01 @ 16:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se