Fritt från blå kvinnor

För Ulrica Schenström blev det oundvikligt att avgå. En manlig statssekreterare i samma situation hade klarat sig bättre, tror Moderatkvinnornas ordförande Magdalena Andersson.

Magdalena Andersson beskriver i sin blogg den gångna veckan som "horribilis" (förfärlig). Hon har så klart förra statssekreteraren Ulrica Schenström i åtanke: Hur pussbilderna från krogfyllan med en politisk tv-reporter ledde till avgång för statsminister Fredrik Reinfeldts högsta politiske tjänsteman.

Hade det varit lika stort pådrag och avståndstagande om det hade handlat om en man? undrar hon.

"Jag påstår inte att det hade varit annorlunda - men jag, och rätt många andra kvinnor, funderar mycket på det."

Nu snurrar det ...sex drugs and rock&roll.....jomenvisst har hon rätt att hon befinner sig i ett gubbvälde...men det är väl ingen som tvingar kvinnor att vara moderat eller...... Magdlena Andersson full på jobbet... är just full på jobbet....sen får det vara hur det vill med sex.......är man en av Sveriges högsta tjänstkvinna eller politiker så krävs det lite mer än att svansa kring på krogen.....även om det är rock&roll......

Varför inte moderaterna kastar ut de kriminella männen ur partiet.....ja du Magdalena Andersson...det handlar väl om moderat syn på moderat kriminalitet.....


Kommentarer
Postat av: Lars Gustafson

Att Fredrik Reinfeldt valt att sparka Ulrica Schenström är sannolikt något som vår slätstrukne statsminister själv kommer att förlora mest på.

Om man jämför Schenströms förseelse (att dricka vin och pussas) med det som Carl och Charlotte Cederskiöld gjort i 13 år, så är Cederskiölds brott i alla väsentliga avseende värre!: Givit en städhjälp ynka 80 kr i timmen. Det är på gränsen till skamligt lågt betalt med tanke på att varken sjukförsäkrings-, pensionsavgifter betalts in, ej heller semesterersättning eller moms. Etthundra kronor i timman (+ kostnads- och resersättning) bör väl betraktas som ett minimum - om man vill komma undan med svart betalning!?

2007-11-04 @ 22:38:03
Postat av: Kurt

Ja det här var verkligen inte snyggt gjort, och frågan är väl om det ens är lagligt? Att avskeda en medarbetare bara för att hon har alkoholproblem är ju inget som en modern chef borde göra.

2007-11-05 @ 06:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se