Fritt om Aftonbladet & Bloggportalen

DN har haft en dominerande ställning som media i förhållande till bloggvärlden. Förutom DN har också SVD öppnat för interaktion, även IDG, Dagen och HD osv..länkarna är exempel på lite nyhetsflöden. Men det känns bra att även en lite rödare tidning kommer med som referent till olika bloggartiklar.

Äntligen är de här!
Blogglänkar direkt knutna till Aftonbladets artiklar på nätet.  Aftonbladet länkar enbart till bloggar som är registrerade på Bloggportalen. Det är en viss tröskel och höjer därmed kvaliteten på bloggarna som kommer med i listningen. Vi visar alltid vem som ligger bakom bloggen via en presentationssida

Att den moderata dubbelmoralen har varit det mest diskuterade temat är inte så konstigt. Bloggen är aktuell och skrivs av 10.000-tals enskilda individer..Jag klippte ut vad som jag såg på Bloggportalen som mest diskuterade nyheter för en stund sedan ..samt från ämnesområdena Politik och samhälle, Miljö, Humaniora och Livsåskådning...överallt handlar det om moderaternas dubbelmoral...

På en blogg httar du oftast ett antal  små ikoner typ  när du klickar på dem så kommer du oftast till en portal eller en lista. Du har ett antal på den här bloggen och lite andra på andra bloggar...

Men för att visa just DN´s tidigare dominans i interaktionen och hur det såg ut för en stund sedan på Bloggportalen kan du se här nedan.......Men Bra Aftonbladet..Yttrandefriheten mår bra om många kan tala eller som här skriva....

De mest diskuterade nyheterna, 5/11 2007


Oppositionen: "Moderater gör som de vill"
(34 bloggar)

Det är en hel jävla kennel!

Deep|edition - av Deeped aka N|.
"Paret Cederschiöld gläfser som pudlar , i takt med Schenströms efterträdare Nicola Clases indirekt skäller på sin man. Cederschiölds må vara hi-endmoderater och de många avslöjanden som kommit under Alliansens regeringstid är problematiska utifrån att ..."

Hycklarnas marknad

Ett hjärta RÖTT - av Ilse-Marie
"Nu haglar ursäkterna och bortförklaringarna in. Inte från de som av misstag röstade på "det nya arbetarpartiet" sist det begav sig. Nej, inte från de som blev lurade och trodde på lögnerna. Många av dessa ångrar sig säkert i dag precis som till exempel ..."



De mest diskuterade nyheterna i kategorin Politik och samhälle, 5/11 2007


Clase köpte svarta tjänster
(47 bloggar)

Nicola Clase polisanmäld!

Jinges Web och Fotoblogg - av Jinges Web & Fotoblogg
"De tidigare skandalerna med t.ex. Anders Borg är preskriberade enligt åklagarmyndigheten. Jag har för mig att det också gällde Maria Borelius och Cecilia Stegö Chilòs misskötsamhet visavi lagar och förordningar. Men sådant är inte förhållandet med Nicola ..."

Gränser och medielogik

Esbatis kommentarer - av Ali Esbati
"Svenska Dagbladet har vänligheten att äntligen ge röst åt den breda allmänheten - närmare bestämt de kroniskt missnöjda högavlönade män som hänger på svd.se. De hälsar att journalisterna ska "sluta jaga borgerliga politiker". Att jaga Lars Danielsson och ..."

Oppositionen: "Moderater gör som de vill" (44 bloggar)

Fritt om politik och moral

Björn Wadström - av Björn Wadström
"Ok visst börjat temat bli lite uttjatat. ... de är ju så många med blå affärer....Reinfeldt får bara hålla på med sina moderata skandaler som verkar komma på löpande band... Fredrik på Youtube ...han ber om ursäkt ... Moderatparet Carl och Charlotte ..."


De mest diskuterade nyheterna i kategorin Miljö, 5/11 2007


Clase köpte svarta tjänster
(5 bloggar)

Chefskvalitet

Ögonblick i norr - av Bert Bodin
"Har du pratat med Reinfeldt? - Vi har haft en kontakt. Jag har berättat för honom och uttryckt djup sorg över det. Snälla Fredrik. En människa i djup sorg, måste få bearbeta det i lugn och ro. Ge henne ledigt! (Speciellt om hon känner djup sorg över att ..."

Gemenskap för den blå pärlan

Ljungbergs blogg - av Christer Ljungberg
"Igår var jag med i en paneldiskussion i Lund. Det var ett antal studenter vid LUMES, Lunds Universitet mastersprogram inom miljö, som ordnade en hållbarhetsfestival i Lunds Stadshall, som ett projektarbete. Utställningar, diskussioner och massor av musik ..."

Ulrica Schenström tar time-out (3 bloggar)

Big brother nästa

Kärlek och Socialism - av Zana Hussan
"Denna regering börjar likna big brother showen först börjar de serien med att 2 ministrar försvinner, sen att vår finansminister rökt hasch och köpt svart arbetskraft. Och sen...eller vänta låt mig rada upp allt. Carniege. Handelsministern Kulturministern ..."

De mest diskuterade nyheterna i kategorin Humaniora och livsåskådning, 5/11 2007

Svart städhjälp hos Cederschiölds (10 bloggar)

Fritt om politik och moral

Björn Wadström - av Björn Wadström
"Ok visst börjat temat bli lite uttjatat. ... de är ju så många med blå affärer....Reinfeldt får bara hålla på med sina moderata skandaler som verkar komma på löpande band... Fredrik på Youtube ...han ber om ursäkt ... Moderatparet Carl och Charlotte ..."

Skandalpartiet Moderaterna - om behovet av en personlig moral hos politiker och förtroendevalda

Akademin för klassisk kulturkritik - av Peter Green
"Sverige har världens högsta skatter men, inte världens bästa välfärd. Den saken är klar, och nivån på det totala skattetrycket är en av de allvarligaste frågorna för våra politiker att hantera. Det har också de nya Moderaterna gjort på ett framgångsrikt ..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se