Fritt om baksmälla

Det har varit en diskussion huruvida vi skall ha förståelse för fulla moderater i ledande ställning. Nej självklart inte.
Alkohol narkotika och läkemedel har en sak gemensamt och det är att produkterna stänger av verkligheten för den som använder produkten.

Utan att göra alltför stora utläggningar om detta så menar jag att i vissa situatiooner i livet behöver vi ta in det som sker utanför oss själva. Bilkörning t.ex. Vi vet vad som händer när föraren använt dessa produkter.

Viktiga ledare som skall fatta avgörande beslut åt oss alla kan inte skärma av verkligheten..jag menar får man inte styra en bil med dessa produkter i blodet skall man inte styra Stockholm eller Sverige....

Väljarna förstår...när t.o.m. kd ökar sitt väljarstöd så är det väl dags för moderaterna att nyktra till...svenska folket säger så här i senaste mätningen......

Så här fördelar sig stödet i november, med förändringen sedan förra mätningen inom parentes: v 4,9 (+0,6), s 42,8 (+/-0), mp 6,7 (+0,5), c 7,6 (+0,4), fp 7,5 (-0,9), m 21,1 (-1,6), kd 5,0 (+1,1) och övriga 4,4 (-0,1).

I mätningen frågade Sifo 1.895 väljare vilket parti de skulle rösta på om vore val i dag.

Oppositionens försprång i väljaropinionen är rekord­stort. Moderaternas tillbakagång fortsätter och partiets stöd är nu på samma nivåer som våren 2004.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se