Fritt om mänskliga rättigheter

Ibland dyker det upp en glimt av de människor som är svenskar och sverige. Det är inga dussinmänniskor som går ut i flock och skriker om någon död kung, för att vara någon. Det är heller inte människor som hotar och ägnar sig åt förstörelse.

Nej den riktigt djupa svenska folksjälen är en individ som sköter sitt och är ganska ödmjuk inför andra människors lvsöden.

Jag läste en artikel i aftonbladet om en man som lät sina miljoner gå till en stiftelse för mänskliga rättigheter. Läs den artikeln och nästa gång du möter en människa...låt dig inte luras av hur han / hon ser ut....
Du har en länk till här till FN´s deklaration om mänskliga rättigheter.

Det finns en artikel om att borgarna förlorar 1200 väljare om dagen. vilket trams. Val är det vart fjärde år. Det är enda gången du som medborgare har något att säga till om om du inte ingår i något politiskt parti såklart.


Synovate har frågat 2 230 personer vilket parti de skulle rösta på om det vore riksdagsval i dag. Mätningen gjordes mellan den 14 och 28 november.

Partierna siffror i procent med förändringen sedan förra mätningen inom parentes: Socialdemokraterna 46,2 (+2,5),Moderaterna 21,6 (-1,5), folkpartiet 6,6 (-0,6), centern 6,0 (+0,5), miljöpartiet 6,0 (-0,8), vänsterpartiet 5,0 (-0,1), kristdemokraterna 4,4 (-0,3).

Att väljarna lägger sig på soffan och blir osäkra som undersökningen visar är väl inte så konstigt med tanke på alla mycket märkliga turer som skett i regeringen. De som borde vara lite mer bekymmrade är kyrkan. Svenska kyrkan fortsätter att tappa medlemmar. Det senaste året valde 56.600 personer att lämna kyrkan. Men takten i medlemsraset har bromsats något. Dagen skrivel lite glatt att färre lämnar kyrkan. Det var en kul formulering som avslutning.

Till rasande nasistungar, borgare och kyrkan kanske skulle ni alla börja ägna er åt något viktigt istället. Den planet vi lever på svart och vit, blå och röd, troende och ateist....en liten fågel till er alla och lyssna gärna på låten....

and-manexx.jpg




Kommentarer
Postat av: Nineve

Vad är oroväckande med att 56600 personer lämnat svenska kyrkan? Det som är oroväckande är att 90% av sveriges befolkning inte har en relation med Jesus Kristus. Bäst vore om alla dessa gick ur svenska kyrkan och de kristna i svenska kyrkan fick vara fria utan att utomstående styr över vår bekännelse.

2007-11-30 @ 20:25:40
URL: http://nineves.blogspot.com/
Postat av: jimjimblund

Så instängda i kyrkan,fria att ha eller mista dogma.
JC är hos oss alla och det borde du veta.Inte kommer
JC till underliga bygnader med torn förr använt som massmedium då KYRKAN var överheten och arvssynden
höll folk framför plogen om ni slog skräck i folk med fantasier om helvetets eviga eld.(uppfunnet som
en liten del av Hades ursprunglingen som de riktigt
skitaktigas straff.helvete har en historia-tex så
var gehenna en soptipp utanför en av Jerusalems portar som-på soptippars vis-ständigt brann.)
Så säger att 90% inte relation till JC!?
Vad får dig att tro att hajn därmed inte har
relation med dom?!
Bekännelsen styr var och en enskilt.
Kram!

2007-12-02 @ 18:02:53
URL: http://jimjimblundoo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se