Fritt om osociala demokrater

Så här ser siffrorna ut för samtliga partier, med oktobernivån inom parentes: Moderaterna 21,9 (21,7), folkpartiet 7,6 (6,5), centerpartiet 5,4 (6,0), kristdemokraterna 3,6 (4,1), socialdemokraterna 46,3 (45,2), vänsterpartiet 5,2 (6,3), miljöpartiet 5,5 (6,0), sverigedemokraterna 2,8 (2,8), övriga 1,6 (1,4).

Sentio Reseach har för den här mätningen intervjuat 1.865 personer under perioden 30 oktober-11 november.
SVD presenterar en annan undersökning om att Reinfeldt är poppis på uppdrag av pr-byrån Westander.
Centerns unga försöker låta som socialdemokrater:)

Det är väl bara att konstatera att ....regeringens analys och redovisning av politikens långsiktiga effekter håller inte måttet, enligt en rapport från Riksrevisionen.

Tecknen på att den här högkonjunkturen sett sina bästa dagar blir allt fler. Kurserna för ABB, Atlas Copco, Volvo och SKF följde efter och drog med sig hela börsen nedåt. Plocka hem vinsterna i dina aktier, risken för en recession i USA ökar. Det rådet ger storbanken Morgan Stanley.

Utan alltför djupgående analyser så har nog svenska folket redan tröttnat på stureplansregeringen. Visst är det poppigt med skattefri städhjälp och utförsäljningar av statens och kommunernas tillgångar..men hur var det med kriminaliteten inom regeringen. Hur var det med tryggheten i samhället. Svenskarna jobbar för lite - åtminstone enligt en knapp majoritet av tidningen Connoisseurs välbeställda läsare. Men själva vill dessa rika tyckare inte arbeta mer.

Nu med Reinfelt i regeringen så härjar råttorna fritt. Fyra polishelikoptrar i Göteborg besköts natten till tisdagen. Ett dygn tidigare utsattes polisstationen i Partille för beskjutning. Polisen vet ännu inte om det finns något samband mellan de båda skjutningarna. populistiska folkepartiet vill ha FBI i Sverige. Men är det inte lite tidigt än finns väl staten Sverige kvar även om folkepartiet vill att vi bara skall vara en del av Eustaten.

Det är nog ingen som saknar Göran Persson men många som saknar en regering med navigationsförmåga. Det blir inte roligt i Sverige nu när problemen kommer och styrfarten försvinner .....Nyval nu innan skutan går på grund....

Personligen är jag  orolig över att miljöfrågorna tenderar att försvinna bland alla moderata skandaler och oekonomiska otrygghetssystemsförslag som regeringen levererar...plånboksfrågor är alltid lättare att tala om än  globala miljöfrågor. Centerpartiet som är en del av regeringen har totalt misslyckats med att driva miljöfrågor trots fina ministerposter....Vi har inte så lång tid att ställa om anar jag..varje dag med Reinfelt vid rodret känns som att vara passagerare på
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se