Fritt om SVDkampanj

Journalistkåren är vänstervriden och borde sluta jaga borgerliga politiker. Ungefär så kan man sammanfatta den heta debatten på SvD.se gällande Nicola Clases köp av svarta hantverkartjänster.

Statssekreterare Ulrica Schenströms avgång är en total kapitulation inför journalismen. Alltihop är en löjlig skenhändelse,

- Jag tror att vi gör en hemskt stor affär av sådana här i journalistkretsar, medan allmänheten kanske inte bryr sig så mycket. skriver Tobias Brandel

Vilket förbannat skitsnack...kriminalitet är kriminalitet även om det är en moderat...kriminalitet är kriminalitet även om det är regeringen.......Var är vår rättsstat på väg...vart är demokratin på väg...kriminella människor skall inte ha förtroendet och ansvaret att leda Sverige...

Sluta hyckla........ledarskap för Sverige förutsätter något annat än att skydda kriminella vänner.....SVD borde veta bättre än att starta denna motkampanj med moderata pr-byråer som understöd...så anser jag.

-----------------

Tillägg....FÖR NÅGRA GLAS VIN. När den s k Cypernkrisen bröt ut 1974 fastnade ett stort antal svenskar på Cypern. Jag hämtades in till UD efter en bättre middag med vin. Men vi löste krisen. Alkohol har funnits med i många olika krisgrupper, speciellt inom försvaret, skriver Bo J Theutenberg, professor i folkrätt och krisansvarig vid UD på 70-och 80-talen.

Ovanstående är ett ovanligt taffligt sätt att bortförklara fylla på jobbet......Nu var det inga fyllon som löste den akuta krisen utan nyktra soldater på plats...Politiskt är frågan inte löst än så det var ett mycket dåligt exempel och försvar för fylla på jobbet...... 


Kommentarer
Postat av: Wombat

Ajdå.. där det bara en förkrossande minoritet som kan styra det här landet. 90% av befolkningen utnttjar vårt välfärdssystem, och det är kriminellt.

2007-11-03 @ 13:02:51
Postat av: christina Liden

Haller helt med, vad ar det for lojlig nyhetsrapportering. Det ar rena rama klappjakten pa borgliga politiker. Borja syna sossarna lika noga sa far ni se vad mycket skit ni far fram med svart arbete och annat. Jag tycker verkligen att Svd har fallit i sin journalistik. Borja agna er at riktig intressant nyhetsrapportering istallet!!!

2007-11-03 @ 13:02:54
Postat av: Hazelius

Är detta land en demokrati där makten utgår från folket ? Hur betecknar regeringen orden ödmjukhet, humanism,ansvar,uppriktighet,rättvisa och mycket annat i maktutövningen ? Ställer de övriga partierna i den s k alliansen upp på att med två miljoner kronor ur skattebetalarnas pengar belöna dåligt och oansvarigt uppträdande i tjänsteutövning ? Man har i tidigare insändare kallat Göran Persson för PUCKO ! Vad skall man kalla nuvarande statsminister för ? Det är väl snart dags för nyval ! Kan statsminister hitta någon ersättare som inte har lik i garderoberna ?

2007-11-03 @ 13:46:49
Postat av: Oscar

Vänstern är de sista som borde snacka om hyckleri, de är värst av alla. Att sedan den vänsternvridna journalistkåren är full av ryggdunkande nepotister är kanske inte så relevant...eller?

2007-11-03 @ 14:10:56
Postat av: mcconnell

VARFÖR SKALL MAN GE DESSA PERSONER EN ANDRA CHANS, NÄR DENNA REGERING GJORT DET DIREKT BROTTSLIGT OM NÅGON RÅKAR LÄMNA FEL UPGIFTER TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN?? ;-)

ELLER ÄR DET BARA RIKA MODERATER SOM SKALL FÅ EN ANDRA CHANS? -RENT HYCKLERI!

FUSK ÄR FUSK.
NÅGOT SOM MODERATERNA STOD FÖR I VALRÖRELSEN. DÅ FÅR DE OCKSÅ STÅ FÖR DEN UPPENBARA KULTUR AV SKATTE- OCH AVGIFTSFUSK SOM FINNS HOS DETTA PARTI.

2007-11-03 @ 14:47:11
Postat av: mcconnell

från Expressen idag: "Ove Andersson, ledare för moderaterna i Bohuslän, tycker att det är tur för partiet att det är nästan tre år till nästa val.
? Det är klart att man känner oro för att vi ska tappa våra nya väljare som vi fick i valet 2006. Och även de gamla. Om man ska stå upp mot fusk får man inte fuska själv, säger han."

Skönt att det finns några Moderater som har något vettigt att säga.

länk: http://www.expressen.se/nyheter/1.910513/det-ar-for-mycket-nu

2007-11-03 @ 15:15:44
Postat av: Eva Postgren

Det sorgliga är hur skandalintressen tar bort journalisters intresse för allvarligare politiska skeenden som att Odell är beredd att sälja ut statlig svensk egendom till annan och icke demokratisk nation
Schenström visade sig vara omogen det ansvar hon tilldelats och måste självfallet bort
Det otäcka är att det finns fler omogna stolletokar i regeringen
och Scehenström avgick inte
- hon fick sparken!

2007-11-03 @ 16:02:38
Postat av: Kalle

Re: mcconnell

Du har en del poänger i det du säger. Däremot så framför du det med VERSALER. Detta tyder på väldigt mycket. Som att du SKRIKER. Du skriker ut dina åsikter. Dina åsikter säger däremot inget utan vad som säger något är dina argument. Vill du dömma borgeliga politiker för de köpt svartjobb eller inte betalt TV-licens för 10 år sedan så ska samma standard gällar för Socialdemokraterna.

Att ljuga sin chef rakt upp i ögonen är säker något du också ha gjort. Dock så fanns det LAS som via lagstiftning förklarade för honom att hans förtroende för dig inte är relevant för hurvida du får fortsätta jobba eller inte.

Med ljuga så menar jag allt från att faktiskt ljuga till att inte kunna sådant som man uppenbart borde kunna. Dvs då det förekommer felaktig information till chefen på ett sådant sätt som chefen bedömmer att det inte borde förekomma.

Välkommen till din värld, du dömer andra men ska minsann leva efter din egna socialistiska lagbok. Du poängterar att borgarna kastar glas i stenhuset samtidigt som själv gör det. Varför kan du inte identifiera ditt eget beteende? Projektion?

2007-11-03 @ 16:07:50
Postat av: noctivagus

Haha enda skitsnacket här är det som du sprider. Du verkligen struntar i allt skit som vänstern gör och gjort. Att det hela som skett har blivit uppblåst till löjliga proportioner är ju aftonbladet vars enda syfte är att sälja lösnummer.
Maken till skyddslappar har jag inte varit med om när det gäller bloggar.

2007-11-03 @ 16:20:51
Postat av: Calle

Det vore kanske på sin plats med någon form av referenser och bevis för dina påståenden. På vilket sätt skulle "moderata pr-byråer" understödja denna "kampanj" som du kallar det?

Eller är det som vanligt bara tomt dravel utan substans? Jag skulle gissa på det senare. Tills motsatsen är bevisad.

2007-11-03 @ 16:44:32
Postat av: Anonym

Utmärkt rytit! Skall massmedia styra Sverige? Nähää. Det får bli ett slut på aftonbladet och

2007-11-03 @ 17:27:41
Postat av: Karbid

Mediedrevet kan vara befogat. Det kan också vara absurt överdrivet.

Men det riktigt befängda och lustiga är när gnällande högermänniskor påstår att ett liknande drev aldrig skulle sättas mot en politiker från vänsterblocket. Begrunda det ni, Mona "Tobleronen" Sahlin och Björn "Tabu" Rosengren, Ove "skattefifflaren" Rainer och Gudrun "skattefifflaren och alkoholisten" Schyman, Lars "telefonvakten" Danielsson och Laila "trapphusvakten" Freivalds, Göran "herrgårdsägaren" Persson och Lars "stalinisten" Ohly.

Visst, mediedrev är bara en ren vänsterkonspiration... ;-)

2007-11-03 @ 19:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se