Fritt att utreda Vetlandametoden

Igen och igen och igen...en socialtjänst som inte tar emot signaler och anmälningar från samhällets medborgare...den kallas Vetlandametoden och är nästan som ett varumärke Vetlandametoden®

Den är enkel...öppna ingen utredning....så finns inte ärendet....alltså inga kostnader...för den som tänker i kortsiktiga budgettermer....Jag har skrivit massor om detta och kommer att fortsätta tjata och tjata och tjata ända tills det kommer en lagstiftning typ Lex Maria som ger socialarbetarna skyldighet och rättighet att anmäla sin egen organisation........För det är väl ingen som är så korkad att den tror att en kommunal socialförvaltning saknar möjligheter att starta en utredning....Föregående


Kommentarer
Postat av: Vaileth

SSR har länge talat om att de vill ha legitimation för socionomer. Jag undrar om det verkligen skulle hjälpa då de har en suverän förmåga att skylla på politiker, otydliga regler och på socialnämnden då något händer. Så en "Lex Maria" för socialtjänsten skulle kanske inte vara till någon större nytta. Socialtjänstemännen måste inse sitt eget yrkesansvar, snarare än att få ökad möjlighet att svära sig fria från ansvar.
Jag vet ingen annan grupp, förutom politiker och advokater, som är så skickliga på att lägga skulden på andra, som socionomer.
Men stå på, vi är fler som kämpar för att sociala myndigheter agerar medan tid är.

2007-10-10 @ 00:16:34
URL: http://ultravs.blogspot.com
Postat av: Elisabet

Ja, det låter bra med legitimation för socionomer! Läs gärna min blogg! Socialen ingriper ofta inte då det verkligen behövs! Varför?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se