Fritt om arbete och alkohol

Vem har sagt att hon var onykter?" har statsminister Fredrik Reinfeldt undrat när han fått frågor om sin statssekreterares krogbesök förra veckan.

Med hänvisning till sekretessen har Fredrik Reinfeldt inte velat berätta ifall Schenström hade jouransvar för krisberedskapen den aktuella kvällen.

Var statssekreterare Ulrica Schenström i stånd att klara landets krisberedskap när hon var på krogen med TV 4-journalisten? Efter att först ha vägrat berättar nu journalisten att Schenström var klart alkoholpåverkad.

Den som har ansvaret för krisberedskapen i regeringskansliet ska inte sitta och dricka vin på krogen.

Med alkoholdryck menas enligt svensk lag en dryck som innehåller mer än 2,25 volymprocent alkohol (etanol). Alkoholdrycker delas in i spritdrycker, vin, starköl och öl.

Med arbete menas ....ja nu börjar jag förstå det här med arbetarparti....och varför det talas så mycket om stureplan ...är det på krogen det politiska arbetet utförs?

Tragiskt är väl det enda ordet...både för att en person råkar ut för media och nu massa bloggar....egentligen är det nog för många nykterister i riksdagen för att den skall vara representativ för befolkningen.....men det borde gå att hitta en vikarie om någon vill gå på krogen........så hur var det Fredrik vem hade ansvar för krisberedskapen???

Sekretess för rikets säkerhet...en fråga jag ställer mig är om riket är regeringen eller folket....vi har sett sekretessen användas tidigare när det gällde flodvågen...vi har sett regeringen sluta avtal med eu utan folket....moderat syn på riket verkar inte innefatta folket.....men hon kanske var nykter och kanske hade Fredik eller någon annan ansvaret.....fortsättning följer :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se