Fri att stämma Gud

Ernie Chambers refererar till Bibeln som bevis för att Gud har orsakat katastrofer som har resulterat i vidsträckt död, förstörelse och terrorisering av miljontals bland jordens befolkning. Han uppger att han har försökt kalla fram svaranden i rättssalen genom att skrika "Kom fram var du än befinner dig". Eftersom Gud finns överallt bör han vara medveten om stämningsansökan som lämnats in mot honom, menar Ernie Chambers.

Jag har skrivit om det här tidigare...och vet ni vad som hänt jo Gud svarade enligt Dagen med en skrivelse...
Hmm....vad skall en gammal ateist som jag säga om detta överväldigande under.

Ärkebiskop Anders Wejryd kommer att bjuda in till en interreligiös klimatkonferens nästa år. Det offentliggjorde han vid kyrkomötets öppningsceremoni i Uppsala. hoppas de kan enas om att alla dessa religioner som krigar om vilken Gud som är den ende kan komma överens. Moder Jord bryr sig inte så mycket om mänskligt spektakel så vi får nog skynda oss...

Stora arealer regnskog skövlas och bränns för att bereda plats för palmplantager, med svår påverkan på naturen som följd, bland annat är orangutangerna hårt trängda.
Avskogningen är också en huvudorsak till att halterna koldioxid i atmosfären stiger, och för Indonesien gäller att 80 procent av landets utsläpp av växthusgaser beror på skogsskövlingarna. Enligt Greenpeace blir utsläppen från vissa skogsmarker större än om skogen fick stå kvar och bilarna kördes på fossil diesel.

Etanol jo... Birger Schlaug har skrivit ett lagom giftigt inlägg där Peter Eriksson får sig en släng av sleven. Mp kritiserar med rätta regeringen för bristande miljöpolitik. 
Isarna smälter och miljöfrågorna verkar handla om både makt och pengar. Man kanske skall bli religös och falla ner på en matta och be istället. För kan Gud svara en domstol så borde hon fixa klimatet åt oss eller....Jo du läste rätt hon, och hon är svart.

Avslutar med en liten vacker sång av Ted. Sol vind och vatten....................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se