Fri musik till Patrik (SD)

En kommentar Postat av: Patrik (sd) till inlägget Fritt allianssnurr i Sundbyberg och firmafesten

"En nazist kan rösta på Sd om han anser att det är "nära nog" beträffande invandringspolitiken (Sd säger *begränsa*, nazismen säger: *för evigt totalstopp*), men knappast för att han/hon stödjer partiets idéer och ideologi. T.ex. innebär Sd's assimileringsförespråkande bejakande av rasblandning - helt oacceptabelt för en nazist.
En nazist skulle av samma skäl kunna rösta på vilket parti som helst, som börjar förespråka en mer restriktiv invandringspolitik. I Danmark skulle en nazist därför kunna rösta på t.ex. det liberala regeringspartiet Venstre.
Resonemanget duger alltså inte för att försöka koppla ihop Sd med nazism (om nu det är målet)."


En liten sång till Patrik från Status Qou  eller varför inte Fleetwood Mac
Men med tanke på ovanstående kanske Hitler rap passar bättre för s...sinnesfriden

För att förstå dagens situation är det viktigt att känna till historien. Och genom att ta hjälp av historien skapar Forum för levande historia kunskaper om samtiden. Utgångspunkten är Förintelsen, men där tas även upp andra brott mot mänskligheten.

Trots att andelen anställda med en annan etnisk bakgrund än svensk inom rättsväsendet har ökat, når nivån inte upp till hur det ser ut i samhället i övrigt. Det vill regeringen ändra på. Lägst andel med utländsk bakgrund har domstolarna, trots att det är regeringen som utser domarna. För det får regeringen dagens andra blomma...
Frihet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se