Fritt korn och krassechock

Metalbandet Korn kommer till Sverige nästa år för två spelningar. Den 1 februari spelar Korn på Scandinavium i Göteborg och den 4 februari på Hovet i Stockholm.

Evolution fick mig att tänka på en artikel i Dagen som egentligen handlar om det enkla faktum att några inte förstår skillnaden mellan vetenskap och tro. Skolan skall vad jag förstår lära ut kunskap och inte sagor...

Göran Persson ställde till oredan när han kommunaliserade skolan. Så nu kan vilken sekt som helst säga att de vil tjäna pengar på indoktrinering. Shit in shit out som vi brukar säga...

Korn har en fräch syn på musikindustrin Y'All Want A Single. Ja och så har de en fräck hemsida såklart.

Kan inte låta bli att gå från korn till krassechock.....

Kommentarer
Postat av: Bengt Johansson

Nej, jag delar din uppfattning. Skolan ska inte lära ut sagor. Den ska i stället lära ut skillnaden mellan tro och vetenskap. Men hur ska den klara den uppgiften när inte ens etablissemanget klarar det?
I flera decennier har ju evolutionshypotesen presenterats i skolböcker och medier som ett närmast axiom, ett obestridligt faktum! I själva verket handlar det bara om en förklaringsmodell till universums och livets tillblivelse. Det medger åtminstone de mer seriösa och ödmjuka vetenskapsmännen och forskarna.
I det avseendet har alltså skolan misslyckats i att få eleverna att skilja mellan vetenskap och tro. Därmed vill jag kanske inte gå så långt som Björn gör på den här sidan ? att kalla obevisade påståenden av det här slaget för sagor.

2007-09-26 @ 03:52:05
Postat av: Anonym

Tjo!

Tänkte bara tipsa om ett bra band. Dom har tagit ställning och ger bort sin musik gratis och sprider den genom sina fans. Tycker iden är cool och jag tror att det är så det kommer att se ut i framtiden. Gå in och tanka ner och sprid vidare om du gillar det.



www.magnacartacartel.com



/Emil

2008-05-23 @ 22:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se