Att hoppa i galen tunna

Jag har en bild på näthinnan av när Maud bjöd in grabbarna till bad i tunnan. Göran gillar ju inte grabbar så det blev väl naturligt med en allians kring tro på utförsäljningar. Grabbarna började genast kivas om vem som skulle få vara tuppen. Folkpartiet drog kortaste strået och Fredrik kunde andas ut. Han skulle nå sina drömmars mål att bli chefstupp i Sverige. Men nu var det bara det att några miljoner människor satt och väntade på leverans av löften från badet. Jan dyker plötsligt upp på planen och börjar kräva att han skall få vara chefstupp en stund.

Det kan inte ha varit ett allt för miljövänligt bad när så mycket skit skulle tvagas för att få fram en ren säljbar produkt. Det blev nog en hel del miljöfarligt avfall kvar i tunnan. Avfallet kanske de tänkt begrava i något urberg tills 2011. Men det sipprar nog ut lite fortare än vad badgästerna planerat. Kanske dax för Maud att bjuda hem pojkarna till bad igen för svenska folket börjar inse att de hoppat i galen tuna.

Läst något förvirrat på en blogg men det gick inte att kommentera, så därför blev det ett litet inlägg. Trist med MegaFånbloggar som Dick som inte vill ha dialog.

Intressant

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se