En mode rat-as igen

Marge Aab Svensson (m), ordförande i Vallentunas fritidsnämnd, samt ledamot i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige, anklagas för att ha uttalat sig rasistiskt om en medarbetare på fritidsförvaltningen.
Moderaterna i Vallentuna har gjort en internutredning som enligt kommunstyrelsens ordförande Örjan Lid (m) visar att anklagelserna är sanna.
Neima som gjorde sitt inlägg i bloggstafetten om fördommar är en bra kommentar till moderatkärringens attityd.
Man upphör inte att förvånas över moderaterna, undrar just hur moderaterna gör när de nominerat ill så pass "tunga" politiska uppdrag som kommunstyrelse och kommunfullmäktige.
Neima hade en rad.."Kanske är det en rest från när vi levde i grottor och var tvugna att försvara vårt byte och vårt revir." Jag funderar om det inte är en rest sedan herrefolket satt isolerade på sina slott och herresäten. Men vem vet vad som rör sig i en morot ursäkta felstavningen moderat skulle det stå.

Jag kan inte låta bli att skriva om några glada musikanter i de Osaligas Kapell som startat svarta bandet. Nu kanske vi mest kopplar moderata mediarubriker till svarta affärer och krognotor. Men Svensson i Vallentuna kan säkert få ingå i det omsorgsfullt upparbetade varumärket (m).

Så nu finns förutom blå bandet för yttrandefrihet på nätet även svartabandet för insamling till moderaternas spritkonto. Det är samma sak skulle nog Nalle Puh sagt.

Slutligen en sexig nyhet. Det skall löna sig att vara flitig i den nya alliansskolan. Fler sorteringsnivåer ökar valfriheten och valmöjligheten för betygsättarna. A-F. F står väl för du är ful och får inte vara med. Ungefär som att bli utslagen ur idol.

Intressant

Kommentarer
Postat av: Petter

Kul att se att du är objektiv... NOT!

2008-02-07 @ 07:20:51
Postat av: Björn Wadström

Jo du Petter både vänster och höger i samma inlägg det är så det är på -on all sides-. Uppriktigt sagt så blir jag rätt förbannad när jag ser rasister i förtroendeuppdrag. Skall skriva något snällt om (m) också. Ibland så lyser det även i mörkret.

2008-02-07 @ 08:15:58
URL: http://wadstrom.blogspot.com/
Postat av: Klaus

Vad var det för rasistisk kommentar hon yppade? Jag menar, eftersom du så tvärsäkert vet att hon är rasist kanske du sitter på den informationen?
Jag är oerhört intresserad av att höra ordet!

2008-02-07 @ 08:16:12
Postat av: Cecilia

Klaus: Du kan läsa om det i både DN och SvD samt Mitt i Vallentuna.

2008-02-07 @ 17:51:08
URL: http://bloggeliblogg-cecilia.blogspot.com
Postat av: derKapellmeister

kul att du sprider info. ang d Sv Bandet//derK

2008-02-10 @ 01:08:59
URL: http://www.myspace.com/deosaligaskapell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se