Life om m

Äntligen kom räddningen för Reinfeldt. (se video)

Miljöpartiet drev en framgångsrik miljöpolitik med socialdemokraterna som gör att Sverige ligger skapligt till i jmf. med andra länder. Nu vet vi vad FN´s klimatpanel sagt. Eu klarar inte av att klamra sig upp till ens halva den nödvändiga nivån på klimatförbättrande åtgärder. Sverige har dessutom i alliansens regi kämpat för att få ner de klimatförbättrande åtgärderna. Det är då man skäms för att vara svensk.
Men nu behöver vi ju inte bry oss längre. Eller hur? Lyssna på den här mannen.


Jag kan inte låta bli att lägga ut den här versionen till en bloggande vänsterpartist som tappat framtidstron. Vem han är blir dagens gåta. Första rätta svaret vinner en länk:)För den som vill läsa något klokt i temat miljö läs här.

Kommentarer
Postat av: Hult

Fullänkar. Vad har denna artikel för samband med marsgubben?

2008-01-24 @ 04:08:01
Postat av: Bert

Aftonbladet gör allt för att förbättra sin feta plånbok. Tragiskt att de försöker få läsarna att tro att det skulle vara ett liv på bilden.
Förresten, det är ganska skönt att majoriteten av sossarna inte tycker Sverige skall göra mer för miljön än de fattigare länderna. Hur kan de då tycka att de som tjänar mer i Sverige skall beskattas hårdare?
När det drabbar dem själva...
Många sossar har bara en sak i huvudet, ge mig för jag har rätten till allt. Förslappade!

2008-01-24 @ 11:43:24
Postat av: Anonym

Dra åt helvete med din hippie kultur, rasera inte en hel politiskt agenda för ett fåtal beslut inte fallit dig i smaken. Om du på vildaste allvar finner dages samhälle bättre än under kommunistregimens glansdagar i sverige under tidiga 2000 talet, kan du ta och flytta till Nepal, där kan du njuta av de gröna dalarna och de porlande bäckarana till du, själv, är grön i ansiktet. Men SE UPP min leninistiska antagonist, se upp, de förskönande sagorna om verklighetens Shangri-la kommer till ett pris, ett högt pris. Hur ska man kunna ta en tunnelbana till jobbet, hur ska man kunna springa ner till SevenEleven kl4 på morgonen för att lyxa till natten med en kopp kaffe, en korv, en kexchoklad och ett paket extra ribbade kondomer. Poängen är den att för att leva det liv vi lever idag, medel-Svensson eller förmögen Djursholms-bo, där så mycket vi tar för givet KOMMER vi att behöva offra en del av de oresonliga miljötänket vissa idag anser att vi ska anamma, i alla fall till dagen kommer då tekniken och utvecklingen kan förse oss med bägge, tills dess? Ja du, tills dess får vi alla ta och bita i det sura äpplet, bokstavligen talet, och inse att ja, små sakerna kanske vi kan ändra på, rädda ett träd eller två, kanske få ner lite av föroreningarna i Stockholms innerstad, mer än så kan vi inte göra, inte utan att samtidigt som vi tar ett steg upp på den stora 'miljömedvetenshetstrappan', som jag så fint kallar den, ramlar platt på arslet i den andra trappan som jag kallar 'hejvileveri2000talettrappan'. Idag går 'kampen' inte hand i hand, acceptera det.
Kolla på Kina, idag kan man äntligen på allvar börja kalla Kina för att ILand, och ja det är bra. Diktaturens dagar är förbi, landet blir starkare och starkare ekonomiskt, folk lever att bättre liv, levandsstandarden har höjts..... Men samtidigt är Kina kanske den största miljöboven som vi har på denna planet just nu, ser du ett mönster? Kina kan ABSOLUT sänka sina utsläp genom en rad 'enkla' åtgärder, nya bilar med nyare motorer, ett kretslopp där dom bryter ner sopor eller bränner dom kontrollerat istället för bygga sopberg och bränna dom under bar himmel, dvs totalt utan kontroll. Men inte kommer dom bli av med de stora utsläppen.

Tills ny teknisk tagits fram som låter oss leva vårt liv vi idag anser alldagligt, kommer jag fortsätta att panta mina burkar, använda mina lågenergilampor och källsortera mina sopor, men jag kommer INTE att anklaga Moderaterna för att förstöra Sveriges miljöpolitik, det är ju absurt.

2008-01-24 @ 14:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se