FRA-moderaterna skapar utrikespolitiska konflikter


Nu har inte Reinfeldt & Bildt bara lyckats skapa en regeringskris i Sverigege genom att köra över sina samarbetspartier och en stor del av Svenska folket. Nu har Herrrarna lyckats skapa utrikespolitiska problem genom sin karastrofala hantering av svensk lagstiftning. När en regering stiftar lagar åt riksdagen. Eller kanske mer rätt försöker tvinga riksdagsledamöter att rösta mot både bättre vetande och kunskap vad händer då. Självklart spricker en sådan regering. Den sprack underifrån. En regering utan folket är ingen regering, kanske i vissa diktaturer i Afrika...

När Bildt & Reinfeldt nu lyckats reta upp även Ryssland så kanske de inte utsätter Sverige för hot om invation. Jag tillhör de människor i det här landet som anser att vi skall vårda våra relationer till landets granner. Ryssland är ett land med ett folk vi skall respektera i likhet med andra länder och folk.
Bildt & Reinfeldt tror mer på att vård relationerna till Bush och den kristna högern...kanske var det därför Bildt ljög och sa att ubåtarna var från Ryssland när de kom från Nato........Undrar just om det var på det här mötet centern blev indraget?

Konsekvenerna är att Bildt och Reinfeldt på kort tid främst lyckats skada Sverig som industrination. Socialdemokraterna har gjort många satsningar för att höja it-kunskapen bland svenska folket. Landets it-industri ligger relativt långt fram. Det var före FRA-lagen och framförallt före Bildt och Reinfeldt. Jag undrar hur många miljarder Sverige förlorar på att it-industrin flyr. Nu lär även Ryssland lägga om sin trafik. Eftersom 80% av Rysslands trafik passerar Sverige så är det förståligt att Bush ville komma över våra nät.

Men att vi skulle få en borgerlig regering som var villig att sälja ut dina och mina privata telefonsamtal och vår post det hade jag aldrig kunnat föreställa mig 2006. Det hade nog väldigt få svenskar en kunnat drömma om. Det kunde nog inte ens Ryssland fantisera om...Nu är verkligheten här och den börjar bli rätt mardrömslik.

Hur mycket galenskaper och skada hinner Herrarna inte göra till 2010?
Jovisst Reinfeldt vill bli President i EU. Så vi svenskar får inte ens rösta om vi vill acceptera Lissabonfördraget eller ej. Vill du ha Reinfeldt till President? - Inte jag! Jag vill att vi skall vara fria människor i ett fritt land.

Diktatur är ett ord som börjar smyga sig in i medvetandet....

Nu börjar pressen skriva . Expr 1...det kommer nog mera..

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Reinfeldt Ryssland Bildt olja folkmord Klimat Usa gore terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, skansen allsång sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se