En varning för Reinfeldt och hans gäng.

Vi har nyss sett en uppvisning i det nyliberala sättet att hantera yttrandefriheten och demokratin. Svenska folket skall avlyssnas.
Vi är fråntagna rätten att rösta om att Sverige skall få en President och utrikesminister från EU-STATEN.
 

Läs vad miljöpartiets Eu-parlamentariker skriver....

Efter att Irlands folk röstat nej till EU:s nya fördrag, Lissabonfördraget, säger flera av EU:s ledare att folkomröstningen måste respekteras. Samtidigt vill de fortsätta processen med att godkänna fördragen i resten av EU:s länder, utan fler folkomröstningar.
- Återvinning i all ära, men att plocka upp en redan ratad EU-konstitution ur papperskorgen för att servera som en helt ny rätt fungerar inte. Det enda sättet att driva igenom fördraget är att köra över folkviljan, och det vet EU:s ledare. Nu säger de att det inte är rimligt att 1 procent av EU:s befolkning ska kunna stoppa fördraget, men de anser samtidigt att det är helt i sin ordning att 99 procent inte fick chansen att yttra sig, säger Carl Schlyter.

Jag har funderat och funderat på hur det kan komma sig att liberalerna har gjort en sådan svängning att de numer tror med på staten än individen (medborgaren). Svaret r nog att de liberala idearvet är dött i alliansens 4 partier.

Jag hörde en bra förklaring om den nya marknadsliberalismen, stureplancentern, folkkontrollpartiet eller vad vi nu skall använda för ord. Det handlade om att enligt en alliansmedlem kan haven aldrig bli utfiskade!?!
-Det skulle enligt han som framförde tesen bli för dyrt att fånga den sista fisken...det kändes ju hoppingivande.

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , EU, Reinfeldt, Bildt, Borg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se