Bra frågor till Schenström

Dn presenterar de frågor Schenström rimligtvis skall svara på. Jag har redan skrivit det mesta om vad jag anser om detta förrakt för det politiska uppdraget och demokratin som moderater allt för ofta uppvisat. Schenmanöver var väl det senaste jag skrev.

Men nu vill vi ha svar på frågorna
:


1. Vilken information eller utbildning fick du av Regeringskansliet i samband med tillträdet som statssekreterare, när det gäller vad som förväntades av dig som högste ansvarige tjänsteman vad avser krisberedskapen? Inhämtade du kunskap eller erfarenhet från något annat håll för att kunna fullgöra dina åligganden vad avsåg krisberedskapen?

2. Vilka instruktioner fick du av statsministern i fråga om hur du skulle fullgöra detta ansvar?

3. Hur försäkrade sig statsministern om att du tillgodogjort dig denna information?

4. Av svaren på skriftliga frågor till Regeringskansliet framgår det att det under din tid som statssekreterare hölls tre krisövningar i regeringskansliet. Ledde du, eller deltog du i, någon eller några av dessa övningar?

5. När du tjänstgjort som högste ansvarige tjänsteman för krisberedskapen, har det vid något tillfälle inträffat en kris som gjort att du fått träda i tjänst? I så fall, upplevde du då att den utbildning och träning du fått var tillräcklig för att lösa din uppgift i krissituationen?

Mer intressant av wadström Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Fröken Sparsmart

Kul! Översatte en av mina inlägg till finska, men inlägget gick inte att publicera. "Inte tillåtet med div i HTML" eller vad det nu stod... Får väl försöka igen senare! :)

2008-05-09 @ 22:29:51
URL: http://www.metrobloggen.se/sparsmart

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se