Förtroendet för USA och Reinfeldt faller som snö i solsken

S-ledaren Mona Sahlin har högst förtroende bland de svenska partiledarna, enligt en Sifomätning i Aftonbladet. Stor uppgång får även miljöpartiets språkrör Peter Eriksson och Maria Wetterstrand, vars stöd ökar med sex procentenheter till 36 procent.

Nu är nog siffrorna för Mona relativt höga. Socialdemokratisk politik att hålla tyst och lägga på locket håller aldrig i längden

Förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt fortsätter dock att rasa. Det är väl inte så konstigt när han säljer och delar ut hela vårt gemensamma Sverige. Det verkar inte finnas någon tanke på framtiden alls i allianspolitiken (m). Nu är det rea och utförsäljning som gäller. Det gäller att hinna med så mycket som möjligt under mandatperioden...men är det inte något som är fel i denna leende roffarpolitik.....var det inte något Reinfeldt glömde........


Finns det något jag tappat förtroende för under 2007 så är det USA. Med nuvarande ledning så är det en skurkstat och inget annat. Nu släpper man in Turkiet i Irak för att sköta sin mördande politik. För visst har USA fortfarande den militära styrkan att upprätthålla luftrummet över Irak. Vi kommer kanske att återigen få uppleva mördade barn och kvinnor, men ge inte Turkiet skulden den här gången. Ansvaret är helt Bush och USA´s.
Vi får väl se om USA ger en kvinna förtroendet att leda USA i framtiden...något radikalt måste ske innan Bush lyckas sätta hela världen i brand..med sin galna politk...Men oavsett om det blir en kvinna vid makten eller ej så lär det bli både politisk och verklig klimatförändring framöver...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Faller snö annorlunda i solsken än annars?

2007-12-26 @ 15:34:18
Postat av: Björn Wadstörm

När något är belyst så syns det...men du gav mig ett uppslag om ett inlägg om rubriksättning. Tack för kommentaren:)

2007-12-26 @ 15:41:41
Postat av: Anonym

Reinfelt må vara sympatisk som privatperson men nån karismatisk ledare är han knappast.

Bottenrekordet sattes när den allt annat än "oberoende" moderatblaskan SVD berättade (på julafton- passande nog) att Reinfelt i "hemlighet" besökt bostadslösa uteliggare och fattiga. Helledudane då.. Inget moderatöga förblev torrt!

Dessa krokodiltårar till trots... så borde den rätt nybakade stadsministern vara vaksam om att medkänsla när den uppenbart inte äkta snabbt förvandlas till hånfull populistisk lyteskomik - när timingen är så usel (tacka SVD) som här.

Att Mona S. är tyst här förvånar inte. Finns ju ingen aledning att slösa bort "ammunition" på en alliansskuta som redan nu sjunker som en sten i väljarundersökningarna.

2007-12-26 @ 17:04:31
Postat av: mr X

Tja bara gnäll visa gärna kontokorts skulderna
som Mona Sahlin hade som hon ville "Blåsa Svenska Folket på".

Pinsam smutskatning från vänster håll som vanligt.
allt för att tvätta Mona.

God jul

2007-12-26 @ 19:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se