Fritt om Björnskräck

Det finns inget militärt hot från den "ryska björnen" mot Sverige. Det är tack vare ryssland vi sluppit diktaturer som Tyskland en gång i tiden försökte skapa. Ändå finns det en rysskräck som framförallt moderater försöker måla. Nu kombineras den dessutom med en önskan om att våra mindre grannstater skall bygga de kärnkraftverk vi säger nej till i Sverige.

Vore det inte en mycket smartare politik från Sverige att satsa på goda relationer och en gemensam marknad med det befolkningsrika landet i öst. I vems inträsen tjänar den här fördomsfulla bilden av det ryska folket.

Det enda hot vi har idag är det vi människor gemensamt skapat. Klimatförändringen gör att inte bara vi människor får börja kämpa för vår överlevnad. Isbjörnen tillhör snart historien. Är det inte dags att börja ta hand om våra björnar istället....

Vem tjänar på bilder av andra människor som skurkar och hot?

Kommentarer
Postat av: Kuklund

jaha ja så Putins styre av Sovjet! ursäkta Ryssland! är genom demokratiskt o fritt från övergrepp gällande mänskliga fri och rättigheter???.
jag är helt säker på att du är en av dom som skriker som en stucken gris när vi säljer elektronik till Pakistan, p.g.a. deras övergrepp mot sina medborgare.
Nu är det helt i sin ordning att ryssen spöar demonstranter o stänger ner misshagliga tv stationer.
Dubbelmoral o hyckleri eller kan det möjligen kallas okunskap o dumhet??
Vad har klimatet med försvaret att göra...snälla nån..blanda inte äpplen o päron. Ska polisen börja odla utrotningshotande växter oxå eller??

2007-12-04 @ 13:16:29
Postat av: Björn Wadström

Förstår du inte sambandet mellan mänskliga konflikter-naturresurser-samhälle och klimatförändring så har du en lång ökenvandring att göra. Då behöver du nog både äpplen och päron.

2007-12-04 @ 19:07:05
Postat av: IQ

"Det är tack vare ryssland vi sluppit diktaturer som Tyskland en gång i tiden försökte skapa" skriver Björn och diskvalificerar sig direkt.

Om Björn läser en historiebok, vilken som helst, så ser han att Sovjet höll halva Europa i en fascist-diktatur under halva förra seklet.

2007-12-04 @ 20:05:32
Postat av: Björn Wadström

IQ Det ryska folket var de som fick utkämpa kriget. Det ligger miljoner unga män och kvinnor begravda.
Jag försvarar inte det ryska eller den tyska politiska ideelogierna eller de politiska systemen.
Jag skriver om att även du min vän som kallar dig IQ skall fundera över vem som tjänar på att bygga upp myter och hat mellan människor. I usa, ryssland, irak osv bor det miljontals människor som som du och jag..inget annat.

2007-12-04 @ 20:20:05
Postat av: Inte en Björn Wadström iaf

Ryssland gjord slut på Hitler? Nej,Ganska lite klara dom av att hjälpa, Dessutom skulle ju Sverige ha varit nästa efter Finland ,som klara sig med lite hjälp av just Tyskland..
Det var historien, I dagsläge har int Sverige i sej självt något att vara rädd för, Men EU hela Europa bör
vara på sin vakt,

ps. Klimatförendring ENDA HOT ??? e du dum eller?
ett problem ja.. men enda hot? jösses!?

2007-12-04 @ 20:26:07
Postat av: Björn Wadstöm

Hej Inte en...
Faktum är att vid den ryska fronten dog miljontals män och kvinnor. Den tyska armen hade efter den manövern inga resurser (soldater och material) kvar.

Politiskt har varken den yttersta högern eller vänstern någon lösning på hur ett samhälle skall vara för att fungera.

Oavsett vilken politisk eller religös ide en människa har så har vi bara en Planet.

Klimatförändringen är det enda verkliga hotet mot mänskligheten. Brist på resurser som
rent vatten,föda osv Resultatet kan leda till enorma folkvandringa och mellanstatliga konflikter. Risken för krig och våld ökar givetvis. Som du kanske observerat får Al Gore Nobels fredspris och inte ett miljöpris.

2007-12-04 @ 20:46:23
Postat av: Björn Wadström

Till dig som sänt anonyma inlägg via IP-byte. Då innehållet inte går att publicera enligt svensk lag får du vara vänliga och formulera om inlägget så det faller inom den ram lagstiftningen ger. Resultatet av en publisering om uppmaning till folkmord osv leder endast till att jag som ansvarig för denna blogg blir åtalad vid publicering. Du kan alternativt vända dig till en partiblogg eller webbsida som drivs av din organisation för att se om de publiserar ditt material.
Har man en så stark övertygelse som du verkar ha så borde du dessutom klara av att stå för det du skriver genom att publisera ditt namn med en äkta epost och ip.

2007-12-04 @ 21:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se