Fritt om damernas

Partistyrelsen går nu längre än vad moderatkvinnorna vågade begära. I EU-parlamentsvalet ska hälften av moderaternas toppkandidater vara kvinnor.
Men alla partikamrater är inte lika glada. Muf-ordföranden Niklas Wykman håller fast vid det som tills alldeles nyligen var den självklara partilinjen.
-Jämställdhetsambitionen är bra, men kvotering behövs inte, säger Wykman som anser att partiet istället skulle kunna uppnå en jämn könsfördelning genom "levande diskussion".
Det verkar som tillväxten "knattemoderaterna" är mer konservativa..märkligt jag som trodde att unga människor var positiva till jämn könsfördelning....eller hade Niklas tänk få en plats på listan och blev petad av en moderatdam?

Men fortsätter utvecklingen...så lär det inte bli så många moderata damer i Bryssel...sedan skall vi inte glömma att just valet 2009 kanske blir en omskakande historia för moderaterna.....Svenska folket har då en möjlighet att visa att det inte accepterar den nya EUstaten som vi nu tvingas in i....Det är rätt märkligt att Svenska folket är fråntagen sin frihet att välja.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se