Fritt om samhällets grund

Äktenskapet samhällets grund. Nu har Kristdemokraterna yttrat sig igen. Jag har väl lite svårt att förstå mig på religion och präster antar jag. Jag trodde samhällets grund var Moder Jord..men så är det ju att tro:)
Undrar just om Hägglunds grund håller nu när det hettar till.....vi får väl be en bön

Kommentarer
Postat av: Anonym

god kväll på dig =D

är du inte medlem i gratisbio ännu se till och bli
det då ! för vad passar bättre i december månad än gratis biobiljetter och present kort på de största kedjorna som tex hm vero moda dinsko åhlens kicks och många fler. klicka på länken nedan och bli medlem :) för varje vän du sedan värvar får du 200 poäng , och för att få en bio biljett behöver du 400 poäng :) 2 vänner = en biobiljett. något som man även ska kolla in är fliken där det står poäng , där ska du klicka in dig på olika sidor och sedan tjänar du en massa poäng på bara det. jag har precis tjänat ihop 80 poäng genom att bli medlem på sidor bara och inget mer. ville bara tillägga också att det är helt gratis. många kan känna att de kan luras med mera. men jag garanterar att det är gratis och behöver ni hjälp med något så är det bara att fråga mig.

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=16563

ha en riktigt mysig kväll =D

2007-12-16 @ 22:06:09
Postat av: Solberga-Bengt

Javisst, jag delar slutklämmen i Björns kommentar. Vi bör alla be till vår Herre om att grundvalen för samhället ? det heterosexuella äktenskapet ? även fortsättningsvis får vara enbart ett förbund mellan kvinna och man.

Det är en stor sorg att bara kristdemokraterna vågar ta strid för en så självklar sak. De andra politiska partierna har bara fegt böjt sig för de politiskt korrekta vindarna och homolobbyns propaganda.

2007-12-16 @ 22:42:35
Postat av: Björn Wadström

Solberga-Bengt
När det gäller synen på människan så har vi nog mycket olika värderingar. Låt var och en och kärleken styra, inte politiker och präster.
Däremot kan vi förenas i en "bön" om att kristdemokraterna vaknar upp och förstår att snart går det "åt helvete" med Planeten.

2007-12-16 @ 23:25:02
Postat av: Marica

Jag förstår mig inte på KD. Jag förstår inte hur man kan driva ett politiskt parti utifrån ren och skär dumhet och framför allt inskränkthet... När har KD nånsin kommit med något annat än floskler, moralpredikningar och rent översitteri? Att så många som mer än 4% av sveriges myndiga befolkning även står bakom KD:s värderingar, som i många fall är värre än SD:s, är för mig helt ofattbart!

2007-12-17 @ 00:41:07
Postat av: Bimbo Boy

Och vi bögar är onda. ;)

2007-12-18 @ 00:50:09
URL: http://www.bimboboy.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se