Fritt om utförsäljningen av skolan

Skolor vågar inte anmäla våld. Rädsla för dålig publicitet och elevflykt gör att rektorer sopar problem under mattan. Det tror polisen - och får medhåll av skolminister Jan Björklund (fp).
Skolminister Jan Björklund håller med om att konkurrensen om eleverna kan få rektorer att undvika polisanmälningar.

Det uttalandet av (fp) måste väl ändå ses som en total kapitulation för folkpartiets flaggskepp "sälj alla skolor"..när tryggheten och kunskapen för våra unga inte kan upprätthållas av marknasskäl..kan det sägas tydligare?

Nu har vi ju en lagstiftning men det skiter väl både rektorer och Björklund i allt för den positiva marknadsföringen...fortsättningen efter skolan blir att ungarna går ut p stan och fortsätter med mobbing, hot och misshandel...det finns hur mycket media och anmälningar som helst om dessa situationer. Sluta leka struts och ta tag i de situationer som uppstår på skolan!


Solens verkningar däremot kan man visa sig handlingskraftig mot och åtgärda...eller...vad handlar nyheten om...märklig värld vi lever i...Kanske kan vi bygga lite solfångare som ger skugga till barnen...

99 av 100 svenskar vet att solens strålar kan orsaka cancer. Trots det ändrar människor inte sitt beteende. Nu vill Statens strålskyddsinstitut att det ska byggas skuggigare skolgårdar för att skydda barnen, rapporterar Ekot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se