Hur var det nu Carlgren (c)

Nu är det moderaternas sjunkande väljarstöd som är problemet för regeringsalliansen. Sedan augusti har partiet backat från 25,3 till dagens 21,8 procent. Sedan valet i fjol har moderaterna tappat 4,4 procentenheter, och får nu dela rollen som problembarn i alliansen med kristdemokraterna.

Dn´s analys om att moderaterna tappar stödet är nog inte riktig. För trots så mycket förändringar och även skandaler håller partiet kvar ett högt stöd.

Det är nog värre med de interna moralistiska striderna i kd och folkpartiets framtoning som ett förbuds och kontrollparti. Det som slutligen kommer att avgöra är miljöpolitiken. Centerpartiet som nog några hade förväntningar på har totalt misslyckats. Carlgren låter mer som finansminister än miljöminister. Det jag blev förvånad över var att centerpartiet t.o.m. försvarar export av plutonium.

Någon annan någon annanstas är det utmärkande för miljöpolitiken.

Lokala politiker i Nyköping som har insyn i Studsviks arbete visste redan innan transporten av kärnbränslet till Sellafield om att delar av bränslet skulle bli kvar i Studsvik. Syftet med nämnden är bistå allmänheten med information. - Någonstans är det invånarnas eget ansvar att söka information, säger Stefan Appelgren, departementssekreterare på miljödepartementet. hm..............

Fritt om centern, pudlar och bävrar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se