Kiss i Stockholm

Kiss kommer till Sverige. Ett preliminärt konsertdatum är bokat till den 30 maj.   Det är Stockholm stad som reserverat Stadion för den legendariska gruppen. Inget kontrakt är skrivet med konsertarrangören, EMA Telstar, men enligt uppgifter till DN.se kommer Kiss till Stockholm i maj.

Kiss är en grupp som jag har lite blandade känslor inför. Visst svänger det i bland i vanlig amerikans rock & roll..det gillar jag. Däremot vet jag inte om det är mycket till hårdrockband...men..men helt ok är Kiss..det låter rätt skapligt utan smink och el..





Jo men nog låter det lite bättre med elströmmen påkopplad och lite smink...




Kiss är en amerikansk rockgrupp som sålt över 100 miljoner skivor, grundad den 3 januari 1973[1] av Paul Stanley och Gene Simmons. Trots att de är mer kända för sin scenshow med tillhörande sminkning har de gjort flera av musikhistoriens största hits. Ace Frehley och Peter Criss tillhörde också originaluppsättningen av Kiss. Andra som spelat i Kiss är Eric Carr, Vinnie Vincent, Mark St. John, Bruce Kulick, Eric Singer och Tommy Thayer. Några av Kiss stora hits är bland annat Strutter, Black Diamond, Rock And Roll All Nite, Love Gun, Beth, Forever, Crazy, Crazy Nights, Heaven's On Fire, I Was Made For Lovin' You, Detroit Rock City, Shout It Out Loud, God Gave Rock 'N' Roll To You II och Lick It Up.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se