Krossade drömmar och frihet

Krossade drömmar 11-åriga afghanska flickan Ghulam Haider blev bortlovad till en 40-årig man i stället för att få gå i skolan. Allt för att föräldrarna behövde pengar enligt dem själva.

Eller att USA i Afghanistan bombat ihjäl många civila vid luftangreppen på föregivet talibanska byar? Eller att Washington i samarbetet med regeringen i Kabul stöder sig på krigsherrar som befolkningen i det svårt härjade landet ej sällan ser som en värre plåga än talibanerna?

I Sverige är Kristdemokraternas förre partiledare Alf Svensson kritisk mot regeringens politik. Han har svårt att försvara den förda jobbpolitiken för väljarna.

Det finns mycket att fundera över. Framförallt att Kristdemokraterna är kritiska till sig själva..hm..för visst ingår Kristdemokraterna i vår regering..den som bedriver "jobbpolitik" och närmar Sverige till Nato och vill att vi skall ingå i EUstaten....

Kanske kan Alf Svensson som verkar vara en tänkande människa även arbeta för att svenska folket får sin frihet tillbaka. Friheten att rösta om det nya EUfördraget...vill du ha en folkomröstning så läs här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se