Staten och kapitalet

Skatteverket har granskat domen och konstaterar att den innebär att stora bolag kan kvitta vinst mot ränteavdrag i dotterbolag som bildats enbart för att minska skatten.

Julen är fridens tid. Och gåvornas. Det är också den högtid då våra folk-valda, kanske mer än någonsin, vill göra

goda gärningar. De flesta får lite bättre ekonomi nästa år. Undantaget är pensionärerna och de som står utanför arbetsmarknaden.

Egentligen skulle jag lägga ut en filmsnutt från blåsningen. Det är ju aktuellt med ett antal filmer som Arn nu.
Men det finns bara en sak som passar till våra båda euvänliga arbetarpartier..klicka och fundera...Det är kul att betala skatt, var det inte så Mona sa....men fan att det är lagon roligt att göda massa direktörer när vi behöver våra gemensamma pengar till miljöinvesteringar, vård & omsorg..skola...Visst är det Nya Sverige fantastiskt...60 miljarder blir vi just nu blåsta på........Det är dina skattekronor bara så du inte tror att miljarderna kommer från någon annan någonannanstans....  Vet du vad svaret blir ..ja man skall inte blanda ihop äpplen och päron...jo det är just det vi skall börja göra...en grön fruktkompott


Kommentarer
Postat av: Francisco d'Anconia

Nej, det är inte "mina" skattepengar, det är företagens förtjänta vinster. Ingen hindrar dig från att skänka dina egna pengar till staten, men som vanligt handlar vänsterns "solidaritet" bara om att få det oförtjänta på de produktivas bekostnad. Hyckleri i sin renaste form.

2007-12-25 @ 02:09:01
URL: http://www.whoisjohngalt.se
Postat av: trasymakos

Jag skulle skrivit något käckt här men jag orkar inte käbbla med Francisco d'Anconia, jag vet bara att nästa val åker den borgerliga regeringen bort, lika fort som man kan säga "det nya arbetarpartiet". Rösträtten är jämnare fördelat än de ekonomiska tillgångarna.

2007-12-26 @ 00:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se