Klimatförändringar budgetproblem

Klimatförändringarna verkar vara ett budgetproblem för alliansen.....ja ja moder jord kan vi inte prata omkull..
Vet du om att Moder Jord roterar i ca 800 km/tim och far runt Solen i en hastighet av 100000 km/tim...Ljuset nu är redan nyss...det lämnade solen för ca 8 minuter sedan.....Men var lugn kära medborgare lita på regeringens utredare..........

Lokaltidning Södemanlands Nyheter raporterar
Han tillverkade de omdiskuterade bränslestavarna
Henry Hedman, 76, Bergshammar, deltog i tillverkningen av bränslestavarna som snart skickas från Studsvik till den omdebatterade anläggningen Sellafield i England.
Polis, bland annat från nationella insatsstyrkan, och kustbevakning inns på plats med en stor styrka för att säkerställa att den kontroversiella transporten till Sellafield i England ska kunna genomföras som planerat.

Peter den alltid närvarande fotografen är med och rapporterar men det är glest från de stora drakarna...deras journalister förbereder sig väl för melodifestivalen eller något annat viktigt :-)

Greenpeace samlar sig nu och diskuterar nästa steg. - Vi stannar och fortsätter protestera. Vi ger oss inte av. Vi tror definitivt att det finns en möjlighet att förändra det här beslutet, nu får vi se hur vi går vidare, säger Isakson.

Fritt flytande kärnavfall.. plutonium...utanför Nyköping (läs tidigare inlägg)

Ja det är väl ingen som bryr sig innan det är för sent......Nu tänker väl någon att klimatförändringar och Plutonium inte hör samman....eller är det exakt vad det gör....vårt sätt att hantera vår mor...

Plutonium .....
Dr. Bill Wattenburg US Nuclear Attack

Vem bryr sig........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se