Hitta det hemliga meddelandet

Var med i en rolig tävling och hitta det hemliga budskapet. Det är så enkelt. Du läser igenom texten och när du kommit på vad det hemliga meddelandet är så skriver du det i kommentaren. Men du måste också tala om hur du kom fram till svaret. Bara att klicka på länken och skriva under kommentarer där.
Jag kanske skall sätta ett pris som lockar den fattagare delen av befolkningen. 3.000 svenska kronor till den som lyckas. Signalspanare på FRA får inget pris bara äran. Svaret publiceras om en vecka på -ettan-

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: bloggtävling  bloggstafett tävling  usa nelson mandela terrorist bush , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Snart invaderar Bush Iran

När den amerikanska kongressen i december godkände president George W Bushs äskande om ytterligare 400 miljoner dollar till försvaret, visste ledande ledamöter om att pengarna skulle användas till att undergräva regimen i Iran. Det skriver tidskriften The New Yorker och citerar "insatta källor".

Svenska regeringen följer snällt i spåren efter Bush. FRA-lagen måste ses i sitt sammanhang. USA är i landets största kris någonsin. USA måste med vilka metoder som helst komma över "gratis" olja. Så är du oljeberoende lille vän? Den kristna högern får fritt spelutrymme i sitt tal om terrorister och andra "farliga" religioner.

Vår yttrandefrihet och demokratin har Regeringen Reinfeldt snabbt försökt att inskränka genom avlyssning av hela svenska folket och sedan leverans av informationen till Bush. Hela svenska folket ses som fienden. Vi är potentiella terroriser i någons öga.

Låter det här överdrivet. De som var med under andra världskriget vet vad som hände med de som var kritiska till Hitler. Är USA i en sådan krissituation som jag skriver. Vi får se när vi närmar oss jul.


None

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras och grattis Mandela på 90-årsdagen

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa nelson mandela terrorist bush , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

En varning för Reinfeldt och hans gäng.

Vi har nyss sett en uppvisning i det nyliberala sättet att hantera yttrandefriheten och demokratin. Svenska folket skall avlyssnas.
Vi är fråntagna rätten att rösta om att Sverige skall få en President och utrikesminister från EU-STATEN.
 

Läs vad miljöpartiets Eu-parlamentariker skriver....

Efter att Irlands folk röstat nej till EU:s nya fördrag, Lissabonfördraget, säger flera av EU:s ledare att folkomröstningen måste respekteras. Samtidigt vill de fortsätta processen med att godkänna fördragen i resten av EU:s länder, utan fler folkomröstningar.
- Återvinning i all ära, men att plocka upp en redan ratad EU-konstitution ur papperskorgen för att servera som en helt ny rätt fungerar inte. Det enda sättet att driva igenom fördraget är att köra över folkviljan, och det vet EU:s ledare. Nu säger de att det inte är rimligt att 1 procent av EU:s befolkning ska kunna stoppa fördraget, men de anser samtidigt att det är helt i sin ordning att 99 procent inte fick chansen att yttra sig, säger Carl Schlyter.

Jag har funderat och funderat på hur det kan komma sig att liberalerna har gjort en sådan svängning att de numer tror med på staten än individen (medborgaren). Svaret r nog att de liberala idearvet är dött i alliansens 4 partier.

Jag hörde en bra förklaring om den nya marknadsliberalismen, stureplancentern, folkkontrollpartiet eller vad vi nu skall använda för ord. Det handlade om att enligt en alliansmedlem kan haven aldrig bli utfiskade!?!
-Det skulle enligt han som framförde tesen bli för dyrt att fånga den sista fisken...det kändes ju hoppingivande.

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , EU, Reinfeldt, Bildt, Borg

Toner från Björn till Cirkus FRA

FRA-lagen välkommen till verkligheten kära Svenska folk. Jag har följt debatten i riksdagen och återremiss till nytt beslut.
Jag är skrämd av alliansregeringens hantering. Det är inte att centerpartiet, folkpartiet, kristdemokraterna och moderaterna har en åsikt om att det finns ett hot som skrämmer mig. Det är inte dessa fyra partiers bedömning att den personliga integriteten kan offras.
Det som skrämmer mig är hur dessa fyra partier hanterar debatten och en återremiss. Jag har inga ord så nu kommer lite toner från Björn. Det är bara att klicka på bilden.
.
video


Aldrig mer kommer jag att lyssna på någon från centerpartiet folkpartiet, kristdemokraterna eller moderaterna när de använder ordet FRIHET. Ordet liberal betyder något för mig. Men när min frihet skall försvaras genom att ta bort min egen frihet då vet jag att någon missbrukar ordet liberal och att någon ljuger.
Har det någon betydelse vad jag sett och hört, ja det kommer att få en stor betydelse. Inte för att jag är särskilt viktig men jag vet att alla andra sett samma sak som jag.

Den som tror att den här regeringen kan överleva efter detta övergrepp på demokratin är bra naiv.
Alliansen spricker på löpande band runt om i landet. I Landstinget  Sörmland så tröttnade Miljöpartiet idag och det gjorde även Folkpartiet så korthuset som är byggt på retorisk lögn börjar nu falla.

Frihet, Frihet, Frihet... Vilket vackert ord. Yttrandefrihet Tryckfrihet ja ordet är vackert även i dessa former.

Ok vad gör vi nu....2009 till EU-Valet och 2010 till Riksdagsvalet så kan du återta din frihet. Rösta bort centerpartiet, folkpartiet, kristdemokraterna och moderaterna. För mig är det inte svårt. Jag har gjort en resa med sympati både för vänsterpartiet och för liberala partier i höger blocket. Det miljöfrågor och inte just frihetsfrågan som fick mig att välja Miljöpartiet. idag ser jag att miljöpartiets syn på frihet också är min.  Du kan också göra en aktiv handling och gå med för att förändra vår framtid. 50:- är inga stora pengar...
FRA Demonstration, fotograf: Infoenhet

Alliansens cirkusföreställning med fler kontrollstationer av FRA övertygar inte Miljöpartiets riksdagsledamot i försvarsutskottet, Peter Rådberg. Vår integritet hotas fortfarande när samtliga medborgare ska kontrolleras, något som de gröna fortsätter att säga nej till.

Det andra som vi borde göra är att se om det den juridiska vägen går att göra något  Det kanske är långsökt men när företag blir oroliga för att etablera sig i Sverige p.g.a FRA-lagen så borde det väl ses som en begränsande faktor för det flytande kapitalet. Hade det varit igår hade jag skrivit det fria kapitalet. Men det var igår....någon som kan Eurätt  och kan komma på en hållbar väg för oss att återfå vår frihet?

Att lyssna på folket har idag fått en ny innebörd.

 HD  Dagen Expressen DN  AB SvD  
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartietfra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagenTechnorati om: , , ,,Icerocket om: , ,

Film eller verklighet i Reinfeldts Sverige?

Har du inte sett filmen så klicka nu på bilden. Film eller verklighet. Stoppa FRA-lagen nu!
Döda politiska karriärers sällskap

DN SvD Sydsvenskan AB Dagen Expressen HD Ettan
Andra bloggar om: , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet fra-lagen Technorati om: , , ,,Icerocket om: , ,

Tack det Irländska folket

Vi Sveriges folk som är berövad friheten att rösta tackar det Irländska folket. Vi älskar er.
Det Svenska folket  berövas rätten att rösta, trots att minst 60% skulle rösta nej.
Ett EU utan folken är ingenting vi det Svenska folket accepterar.

I Sverige vill regeringen den 17 juni införa en ny lag. Lagen innebär att regeringen övervakar alla telefonsamtal och läser all e-post. Så varning för Sveriges nuvarande regering. Ditt företag eller du som individ kommer att vara avlyssnad av vår regering.

SvD 1 2 DN 1 2 AB 1

Mer intressant av wadström..Andra bloggar om fra yttrandefrihet tryckfrihet signalspaning övervakning pressfrihet frihet eu liberalstalinist , , lissabonfördrag

Kommer tystnaden 17 Juni eller består yttrandefrihetenAndra bloggar om fra yttrandefrihet tryckfrihet signalspaning övervakning pressfrihet frihet eu liberalstalinist
Läs gärna mer på ettan Läs gärna bloggelito 

Liberalstalinismen styr Sverige

Yttrandefrihet och tryckfrihet är fundamentet till en demokratisk stat. Jag har i en mängd inlägg tagit upp tillfället som innebar den stora förändringen i Sverige. Geijeraffären handlar givetvis om knark, sex,prostitution och makthavare. Men observera det jag alltid försökt få fram i mina inlägg är att den dagen Dagens Nyheter och Aftonbladet valde att inte trycka den information de hade så DOG begreppet tryckfrihet i Sverige. Det var en händelse de inte kunde undvika att skriva om. Politiker som uppenbarligen ljuger, justiteministrar, polischefer, åklagare och poliser utför inte det arbete de har i en demokratisk stat. När då även svensk press tystnar har det hänt något i Sverige.

Nu går liberalstalinisterna vidare i att bygga sin kontroll och övervakarstat. Den här gången skyller de på terrorister och Eu. Alla vet att det inte är sant. Bloggärlden har skrivit kilometer om den lag politikerna vill införa. Det betyder kort att allt du säger på telefon och allt du skriver på nätet hamnar hos liberalstalinisterna. Det är en lögn att det inte handlar om att övervaka vanliga människor som du och jag. Med nuvarande teknik så lämnar all trafik landets geografiska gräns och räknas som utlandstrafik.

Jag tog fram vad miljöpartiet kort skrivit:


Stoppa övervakningssamhället

Under de senaste åren, sedan attacken mot World Trade Center i USA den 11 september 2001, har integritetskränkande förslag tagits i en rasande fart på nationell nivå men även inom EU.

  Läs hela motionen i pdf-format

SAMMANFATTNING:
Det går att konstatera att vi befinner oss i ett paradigmskifte där flera av våra hitintills gällande rättssäkerhetsprinciper om den personliga integriteten frångås i "kampen mot terrorism och grov brottslighet".

Kommande förslag från regeringen väntas i fråga om buggning (så kallad hemlig rumsavlyssning), preventiva hemliga tvångsmedel, EG-direktivet om lagring av teletrafikuppgifter samt att Försvarets radioanstalt (FRA) ska tillåtas bedriva signalspaning på kabelburen trafik såsom internet och telefoni.

Miljöpartiet lyckades under 2006 tillsammans med tre andra partier i riksdagen bordlägga förslagen om preventiva tvångsmedel och buggning och år 2007 lyckades vi även bordlägga förslaget om kabelspaning för FRA.

Liksom bland annat Justitieombudsmannen, Justitiekanslern, Lagrådet, Advokatsamfundet och Svenska Helsingforskommittén är vi kritiska mot regeringens ståndpunkt om vinsterna för det polisiära arbetet och rättssäkerheten med de nämnda integritetskränkande förslagen.

Det finns massor av aktuella inlägg och artiklar om FRA men även om journalistikens villkor. Jag skulle också vilja be dig att fundera lite över varför Geijeraffären mörklades. Jag hävdar bestämt att då var det som mörkret föll över svensk yttrandefrihet och tryckfrihet. Fundera på det påståendet så inser du att så var det....

Det talas om datasäkerhet och hackare....jomenvisst nu försvinner det problemet eftersom staten har tillgång till all information utan att hacka sig fram...Stalin må vända sig i sin grav när han inser hur smarta liberalerna är  för att skapa totalkontroll. Sverige är fantastiskt!

Det finns massor av bloggar som skriver om FRA och den kommande lagstiftningen som vår liberalstalinistiska regering vill införa. Men Oskar Swartz är en läsärd blogg. Andra bloggar om fra yttrandefrihet  tryckfrihet signalspaning övervakning pressfrihet frihet eu  Mer intressant av wadström.

Aftonbladet 1 2   DN 1  SvD 1  Expressen 1 2 Dagen IDG 1  Dagens media 1

RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se