Snart invaderar Bush Iran

När den amerikanska kongressen i december godkände president George W Bushs äskande om ytterligare 400 miljoner dollar till försvaret, visste ledande ledamöter om att pengarna skulle användas till att undergräva regimen i Iran. Det skriver tidskriften The New Yorker och citerar "insatta källor".

Svenska regeringen följer snällt i spåren efter Bush. FRA-lagen måste ses i sitt sammanhang. USA är i landets största kris någonsin. USA måste med vilka metoder som helst komma över "gratis" olja. Så är du oljeberoende lille vän? Den kristna högern får fritt spelutrymme i sitt tal om terrorister och andra "farliga" religioner.

Vår yttrandefrihet och demokratin har Regeringen Reinfeldt snabbt försökt att inskränka genom avlyssning av hela svenska folket och sedan leverans av informationen till Bush. Hela svenska folket ses som fienden. Vi är potentiella terroriser i någons öga.

Låter det här överdrivet. De som var med under andra världskriget vet vad som hände med de som var kritiska till Hitler. Är USA i en sådan krissituation som jag skriver. Vi får se när vi närmar oss jul.


None

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras och grattis Mandela på 90-årsdagen

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa nelson mandela terrorist bush , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Kommentarer
Postat av: George

Hoppas USA går in i Persien. Behövs för demokratins skull.

2008-06-29 @ 14:57:28
Postat av: Veritas

Fniss. Vad är det här för trams? Jag bor i USA sedan 15 år och kan inte riktigt se vilken alternativ verklighet du beskriver. "landets största kris" någonsin??? Har jag inte märkt. Bensinpriserna har gått upp lite så att nu är hälften av vad de är i Europa. Dåliga lån till undermedlade husköpare? Tja, kanske det, men än sen då? Verksamheten i Iran har att göra med Israels och USAs säkerhet, inte olja. Klicheer blir inte mer sanna för att man upprepar dem in absurdum.

2008-06-29 @ 16:19:31
Postat av: Peter Ingestad

Ska Bush invadera Iran. Den styrkan har han inte. Resultatet blir ett äventyrande av den strategiska faktor som motiverade Irakinvasionen: USA:s oljeförsörjning.USA sitter alltså i en strategisk rävsax. Detta imperium är obevekligen på tillbakagång.

2008-07-06 @ 21:54:07
URL: http://kraxpelax.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se