Fri att vara nazist

Nazister attackerar SSU, nazister, nazister, nazister. Snart är väl varenda våldsverkare nazist.
Nu är jag förbannat trött på våldet tillskrivs nazism.

Nazist är en anhängare  av nationalsocialismen.
Dess huvudbeståndsdelar är rasism, antisemitism, nationalism och antibolsjevism samt en uppfattning av historien som kamp mellan raserna och livet som den starkares rätt och överlevnad (socialdarwinism). Ändamålet är att skaffa livsrum åt den tysk-ariska rasen.

Ett litet tips kanske skulle vara till dessa arier, och förkämpar för Tyskland som stormakt vore kanske att ägna sig mer åt kärlek och sex. Det blir ju slut på arier om ni inte knullar lite mer med varandra. Lägger en länk till gratis sexsurfande så kanske ni kan bli upphetsade på annat än gatans våld. Adult betyder vuxen klicka där, så ni inte kommer fel och tittar på en ruggbymatch eller boxning uj, uj hemska tanke.

Nu är jag förbannat trött på att våldet tillskrivs nazism. Rasism, antisemitism, nationalism, antibolsjevismoch darwinism kommer ni att få läsa mycket om på den här bloggen under hösten.

Vi har också våra politiska partier vänsterpartiet, socialdemokraterna, sverigedemokraterna, folkpartiet, centerpartiet, moderaterna samt miljöpartiet. Dessa partiers grundvärderinga kommer jag att beskriva. Jag kommer inte att glömma Gudrun och hennes Fi heller i detta sammanhang.

Men till alla journalister, mediamänniskor överhuvud taget, inklusive alla bloggare. Sluta kalla alla våldsverkare ni ser eller hör talas om för naizister. Fri att sympatisera med de nazistiska tankarna är vem som helst. Men låt de människorna föra sin egen tala. 


Kommentarer
Postat av: Fredde

Vad yrar du om? Det var ju organiserade nazister som hade genomfört en nazistisk demonstration och som sålde nazistiska tidningar... inte något random slagsmål på stan som du verkar tro. Jeez vilket värdelöst blogginlägg, jävla tomte.

2007-08-11 @ 20:25:31
Postat av: Björn Wadström

Vi har faktiskt rätt att gå med i organisationer i Sverige. Vi har också yttrandefrihet.
Ja du Fredde. Världen är full av tomtar och troll.
Vet du vad 1 mol är. Nähä inte det. Då kan du roa dig att fundera över den här artikeln http://www.expressen.se/nyheter/1.793424/smutsig-bomb-hotar-new-york

2007-08-11 @ 20:57:05
Postat av: Stefan

Fredde: Har du en säker källa på det?
Kvällstidningar räknas inte då detta är ett försök att få uppmärksamhet ifrån SSU.

2007-08-11 @ 21:42:17
Postat av: Anonym

Enligt SvD (en relativt pålitlig tidning) är det SSU's förbundssekreterare Mattias Vepsä som påstår att han och andra medlemmar blivit attackerade av nazister., som till en början försökte sälja tidningar.
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_16642491.asp
Innehållet i tidningarna framgår inte och jag måste säga att det är ovanligt med nazister som säljer tidningar. Oftast ger dom ju bort sin propaganda gratis.
Förstår inte varför kvällstidningar skulle vara osäkra källor i detta sammanhang. Förvisso står Aftonbladet till vänster bland dom politiska blocken men Expressen är en fria liberal med Bonnier som ägare.
Som kommentar till bloggkommentaren ovan kan jag itne annat säga än att jag inte vet vad du stör dig ppå. Offer påstår sig ha blivit attackerade av personer med nazistiska åsikter. Därmed fann man våld+nazister i artikeln. Logiskt.
Sedan kanske offren ljög men fortfarande är artikeln korrekt som beskriver situationen så som vittnen har beskrivit den.

2007-08-11 @ 23:25:58
Postat av: Observant

"...ska SSU-medlemmarna och andra i närheten ha formerat en spontan demonstration"
Demonstration utan tillstånd är väl olagligt? När kommer en polisanmälan?

2007-08-11 @ 23:42:07
Postat av: eriande

Var det info14 eller folketsnyheter de försökte sälja en av dem finns väl i pappersutgåva om jag inte tar fel?

2007-08-12 @ 01:22:58
Postat av: TheGumTree

Intressant inlägg men det du glömmer är att dessa idioter som media beskriver använder nazismen eller annan yttrandefrihetsparoll för att gömma sina verkliga avsikter. Att få skandera och vräka ur sig sitt missnöje med samhället supa sig fulla och bete sig som svin i största allmänhet.
? Sluta kalla alla våldsverkare ni ser eller hör talas om för naizister.? jag håller med dig att media istället för att skriva ?en bunt frustrerade idioter utklädda till nazister attackerade igår?? så använder journalister hellre epitet som ger mer mystik till själva historien så att läsaren skal lockas av löpsedeln och köpa tidningen.

2007-08-12 @ 12:50:38
Postat av: PheriX

Jag stör mig på överskriften i svds artikel
"SSU:are attackerade av nazister i Örebro"
det heter väl förfan inte nazist det heter väl
"nynazist" eller?

2007-12-16 @ 13:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se