Fri att göra Reinfeldthund

Göran Skytte. Ja det är väl inte så många som vet vem han är längre. En gång i tiden var han ilsket röd, en bra musiker, sedan skiftade han till kallt bå och så har han som alla gamla börjat gå i Kyrkan. Denne svajmast i värderingar.."åt vilket håll vinden båser"..har nu satt sig framför TVn och beklagar sig över miljökatastroferna som pågår...men analysen saknas istället klagar han på att just den kanal han glor på inte visar det han kräver..
En kul grej bidrar han med när han inte vill se hundar och Reinfeldt på TV. Han skapade ett nytt ord Reinfeldthund..någon som kan rita en...

Här är litet klipp..bara att klicka på Skytte så hittar du hela texten..
"Ett enda exempel: flaggskeppet Rapport, förra söndagen, den 18/11. Denna dag handlar samtliga medier i hela den fria världen om att en ny flodvåg dödat tusentals människor och gjort miljontals hemlösa i Bangladesh. Men i svenska Rapport är detta en nullitet. Viktigare denna dag är att rappor-tera om en sjuk hundvalp, och att som vanligt håna Fredrik Reinfeldt."

Kankske kan Skytte anmäla sig till idolprogrammet TVstjärnan så han kan komma med på banan igen. Skytte som programledare kanske vore något. Klart mer intressant än TV-gnället från SVD;)
I dag, fredag, startade inspelningarna av SVT:s nya dokusåpasatsning "Tv-stjärnan". Kända SVT-profiler som Janne Josefsson, Anne Lundberg och Hans Rosenfeldt kommer att sitta i juryn när jakten på morgondagens programledare drar i gång i vår.

En hel Uggla till Skytte

Kommentarer
Postat av: Grave

Håller med denna kommentar till Skytte-inlägget. Vill dessutom lägga till följande tanke: det är väl bra att det finns något medie som inte vältrar sig i naturkatastrofernas följder. Det räcker gott och väl att tala om att det hänt och storleken på ett ungefär. Det som man kan göra något åt är ju intressantare, t ex det här med illegala importen av sjuka hundar. En massa människor köper hundar, som de inte kan ta tand om, tror jag. Man ser ju så många vilsna hundägare som inte har
bra samspel med sina skyddslingar. Om de dessutom är sjuka så finns ju smittorisker som kan drabba människor också. Och maktmänniskor skall man alltiod granska och driva med, det tillhör kryddan i tillvaron, Man känner att det är tillåtet att vara kritiks, och det är bra. Att handskas med makten från mediernas sida
med silkesvantar skulle vara en värre madröm.

2007-11-25 @ 12:25:18
Postat av: a b

A L L A
vänsterfanatiker som kommenterar Skyttes kröniker är noga med att påpeka att han varit röd men nu är blå. Detta måste svida alldeles fruktansvärt hos alla er med syn bara på vänster öga. Om någon byter från höger till vänster har denne mognat och kommit till insikt. Och åt andra hållet vänder man kappan efter vinden, och är en "svajmast".

2007-11-26 @ 14:26:11
Postat av: Björn Wadström

hej a b
Du menade väl inte mig som röd! Den där trångsynta rödblå röran har jag vuxit ifrån. Helt Grönt;-) Skytte hamnade visst i kyrkan han istället.. när han inte sitter i soffan och gnäller på dåliga TV-programm..

2007-11-26 @ 20:42:52
Postat av: Hosanna

Lite osakligt kan jag tycka...att prata om människor som om man känner dem fast man inte alls vet vem personen är och vilka vägar denne vandrat i livet... men kanske är vi så lite till mans så fort det rör sig om kändisar?

2008-01-02 @ 11:04:03
URL: http://hosannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se