Fri att inte flyga

Paul Warfield Tibbets föddes i februari 1915. Han var 30 år när han styrde planet, av typen B-29 och döpt efter hans mor Enola Gay, över Hiroshima. Han stannade kvar i det amerikanska flygvapnet till 1966 och blev sedan privatpilot.

USA Terrorism: Hiroshima Atomic Bomb ,,,Bikini Island,,,,

Björn Afzelius - Hiroshima


Man kan undra vad människan är för konstigt djur som flyger omkring och dödar varandra..Kom nu inte och säg att det var nödvändigt för fler än den amerikanska forskningen och vapenindustrin..kriget var redan avgjort eller hur..... Så att Paul Warfield är död skiter jag fullständigt i.... han kunde vägrat flyga....

.Det är värre med en liten apa...det kan vi beklaga..och känna saknad efter.....

 Schimpansen Washoe avled i tisdags i den för en schimpans mogna åldern av 42 år.....
"Washoe är den första icke-mänskliga levande varelse som skaffat sig ett mänskligt språk och hennes adoptivson Loulis är den förste som fått ett mänskligt språk från en annan schimpans", står att läsa på webbsajten Friends of Washoe.

Människan flyger och förstör sina egna livsförutsättninga i en gigantisk miljöförstöring.Planen ramlar ner ganska ofta...men det bryr vi oss inte om..
......I en hemligstämplad rapport som kommer att publiceras innan årets slut framgår det att antalet tillfällen då flygplan varit nära att kollidera i luften, utsatts för oväntade hinder på start- och landningsbanan samt andra säkerhetsproblem är vanligare än vad man tidigare trott.
Den hemliga studien blev känd sedan nyhetsbyrån AP under mer än ett års tid försökt förmå rymdstyrelsen att lämna över materialet. Representanter för Nasa har vägrat eftersom ett offentliggörande skulle kunna "oroa flygresenärer och skada flygbolagens inkomster".

Skulle människan vara mer utvecklad än apan....det beror nog på hur vi ser på saken....inte vet jag om apan ständigt försöker ta död på sin art och dessutom hota alla andra arters överlevnad på vår planet.....minns Washoe en vacker varelse....

Kommentarer
Postat av: Björn

Så länge man inte är specialist eller har någon större insyn än den allmänna befolknings dåliga kunskap om flygbranschen i helhet så tycker jag inte man ska ge sig in och fälla en kommentar som du har gjort om NASAs rapport. Det blir bara löjligt när man har hela bilden...

2007-11-01 @ 19:10:26
Postat av: lill-Hitler

Atombomber är ju kul, hora.

2007-11-01 @ 21:50:32
Postat av: Nexus

När jag läste din blogg här insåg jag att var och varannan svensk har nada kunskap om krigslagarna och vad som är krigshandlingar. Tack för att du är med och bevisar hur kunskapslösa människor är.

2007-11-01 @ 23:45:06
URL: http://www.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se