Fritt fall

Trots det menar Reinfeldt att allt är en omdömesfråga. -Det ska inte vara totalt förbjudet med alkoholförtäring för den som har jourtjänstgöring, sade han till sist. Reinfeldt:   Alkohol vid jour är OK   "Fredrik Reinfeldt ska veta att att han har ett varmt och stort stöd från oss vänner och kollegor i alliansregeringen", avslutar Maud Olofsson från Kina.

Hej och hå ... ,,,,,,, ....... undrar just om de behöver kunna gå....


Den nya chefen ska kunna dra igång räddningsåtgärder på egen hand utan att först få klartecken från statsministern eller statssekreteraren.

- Men naturligtvis ska politikerna få information så snabbt som det bara går.

Som sagt var så snabbt som det bara går....men supa på jobbet är ok hos moderaterna det är väl det Reinfeldt säger.......undrar just om Reinfeldt kan gå...hur skall han med sitt omdömme klara finansoron som kommer som en orkan över havet från hans älskade amerika...

Men alla vi som arbetar med alkoholister och narkomaner vet vad resultatet blir för barn, familj, körkort, bostad, arbete... ur i hev..kan han tycka det är ok att vara full på jobbet...har han inte fattat vad som händer när man driker en flaska vin......narkotika går väl bra att moralisera och visa handlingskraft kring ....Antalet personer som lagförs för narkotikabrott ökar kraftigt. De har nästan fördubblats under de senaste tio åren. Ungdomar 18-20 år är den åldersgrupp som lagförs mest.

Men kan vi ha en statsminister som tycker det är ok att vara full på jobbet...det vill jag gärna ha ett svar på!

Jag är ingen nykterist men inte känns det bra att veta att det inom regeringen är ok att den som sitter vid ratten är onykter.....


Kommentarer
Postat av: Alexander Malmgren

Vaddå full på jobbet? Läs artiklarna du länkar till innan du börjar sprida sånna dumheter:

"Han betonar även att de som är i jour ska vara på högst två timmars avstånd från regeringskansliet, men de kan vara på middagar och dricka ett glas vin.

? Det måste ske med omdöme, men ett glas är förenligt med beredskapen, säger han. "

2007-11-02 @ 02:57:55
URL: http://dob.hyde.se
Postat av: Malin

Alexander; det var väl snarare 9-10 glas + hångel med reporter den aktuella kvällen och inte för vem som helst utan Landets högsta politiska tjänsteman i tjänst med ansvar att ex. styra upp en tsunamikatastrof! Det är anskrämligt och är det inte olagligt så borde det vara det! Att statsministern sedan försöker skyla över, ljuga och hitta på för att skydda sin statssekreterare får mig bara att vilja kräkas! Även han borde avgå, avsättas och anmälas.

2007-11-03 @ 11:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se