Fritt om matställen 3

Den här bilden är från Södermanlands nyheter i Nyköping och föreställer en mordbrännare. Bilden är tagen med en övervakningskamera. Nu är det någon nitisk företrädare för myndighetssverige som oberverat att tillstånd för kameran saknades. Det var en nyöppnat ställe som av någon anledning utsattes för mordbranden. Mängder av människor bodde desutom i huset men det skiter väl dessa tuffinga i.

Är det någon som känner igen personen ring polisen nu. Det finns lite antydningar om samband med krogbränder i Stockholm..men det är  bara lite surr...men ingen rök utan eld eller vad det nu är man säger. Se tidigare inlägg.
Klicka på bilden så kommer du till lokaltidningen SN.




















Polisen får tillstånd till buggning skriver DN & SVD. Kanske är bra? När det gäller kriminallitet finns mycket att bugga i det här landet.

Bugga gärna skattefuskande moderater när ni ändå håller på. Men bråka för fan inte med restaurangägare för att de inte hunnit fixa tillstånd för en kamera. Tacka och ta emot och lås in mordbrännarna i 20-30 år.

Sedan kan det väl vara bra om vi fick en kriminalvård i Sverige värd namet vård. Klarar man inte av att få människor att tänka och handla utan att riskera andra människors liv så får väl staten se till att hålla ytterdörren stängd på kåken. Då behöver inte polisen flyga runt och leta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se