Fritt om Gröna freden

Palmer kanske kan vara bra att klättra upp i  när vattnet börjar stiga. Aktivisterna från Gröna freden klättrar på husfasader med en viss framgång:)

De tre Greenpeace-aktivister som hängt på fasaden till OKQ8:s huvudkontor vid Norrtull fick ge sig. Polisen fick dem att klättra ner. Tisdag förmiddag bad polisen Greenpeace lämna fasaden till OKQ8:s huvudkontor vid Norrtull i Stockholm, och de tre demonstranter tog sig ner. Men miljöorganisationen fortsätter att motarbeta palmolja i diesel.

OKQ8 kommer inte att använda palmolja i sin nya diesel - det beslutet fattades på tisdagskvällen. Tidigare den dagen hade polisen förmått tre medlemmar i Greenpeace att avsluta sin protest mot palmoljan - på bensinbolagets fasad.

- Med dagens beslut har OKQ8 visat att de tar miljöfrågorna på allvar. Nu är det upp till politikerna att stänga dörren för falska lösningar på klimatproblematiken. Ett viktigt steg är att subventionerna till palmolja som drivmedel måste avskaffas, säger Anders Hellberg, talesperson i palmoljefrågor.

Ja visst nu är det bara politikerna...centerpartiet vet vi redan hur de hanterar miljörfågan..läs om de olagliga transporterna på Greenpeace hemsida. Jag har skrivit en hel del om centern och kärnkraft t.ex den här

Idag tog miljöminister Anderas Carlgren bladet från munnen i en hastigt tillkallad presskonferens om kärnavfallstransporten. Carlgren försökte under presskonferensen bortförklara protesterna mot den omstridda transporten som inte bara kommit från Greenpeace utan även från de norska och isländska miljöministrarna. Carlgren hävdade att kritiken mot beslutet att skicka det svenska kärnavfallet till Sellafield var felaktig. Samtidigt har ministern konsekvent vägrat att ställa upp på en debatt med Greenpeace i både radio och tv. Carlgrens bortförklaringar förändrar inte det faktum att den här transporten är olaglig, oetisk och helt illojalt mot våra nordiska grannländer med vilka Sverige tidigare försökt stoppa Sellafields utsläpp av radioaktiva ämnen i havet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se