Fritt om Stureplan eller kampanj för dummies

Vad fan är Stureplan egentligen.....Centrum av storstaden kanske..men vad står begreppet för...

Stureplan.se en webbsida som miljontals andra med bloggar som överallt annars...ändå har stureplan blivet ett begrepp...Stureplans tio snyggaste "Detta har inget med personlighet eller karaktär att göra. Stureplan listar de tio snyggaste från veckan som gått".

Är det individualismen som firar....nej då ser jag mer en bonde på landet som stark individualist...det är nog mer marknadsekonomins perverterade sida...köp något skit och häng på dig så du blir någon...så något sjukt är det när individualismen som på Stureplan bara visar upp en tomhet med en köpt yta....

Respekten för varje individ verkar helt ha försvunnit...nu är kränkningar, mobbing, hot eller våld vardag.

När sedan våldet handlar om sex så blir det jätteintressant för stockholmsjournalisterna...Varför just detta våld är så mediaomtalad kan man fråga sig...visst samma bevisning och olika utslag i två instanser är kanske inte det vanliga....men att inte förstå att det finns andra människor än en själv och att ett nej är ett nej kanske är det som begreppet Stureplan innehåller..De båda så kallade Stureplansprofilerna, 21 respektive 25 år gamla, dömdes på tisdagen till fyra års fängelse av Svea hovrätt. Det blev kaos i rätten i dag när journalisterna hämtade ut domen.

Stockholms och Sveriges ledande nöjeskoncern breddar sitt imperium. Som ny delägare och med ett nyskrivet managementavtal tar Stureplansgruppen över driften av klassiska Tott hotell i Åre
Grunden i konceptet är att upplåta lägenheter med bostadsrätt och paketera dessa med uthyrningsmöjligheter. Kort sagt hyr bostadsrättsinnehavaren ut lägenheten till driftsbolaget, mot en provision, varefter de ingår i en traditionell hotellverksamhet.
Kring krogarna i stockholm har vi läst mycket om narkotika, våld..svarta pengar osv men det är väl inte så särskilt intressant.

Första gången jag hörde begreppet var inte med några skumma krogar eller överklasssnoffsiga modetramsare eller urflippade kokainknarkande jäntor.. utan det var när centerpartiet började presentera sig som hemmahörande på Stureplan. Först trodde jag att det handlade om att väljarna på landet tagit slut och att Maud letade ny valboskap.

Sedan började jag förså budskapet nej till all form av solidaritet..men det gäller att blåsa medborgarna genom begreppskampanjer.... Slopa barnbidraget för hög­inkomsttagare. Det föreslår Christer Mellstrand, ordförande i Stureplanscentern, som nu firar ettårsjubileum. Christer Mellstrand gillar Stureplan: nattlivet, Humlegården, ­Hedengrens bokhandel.

-Stureplan är navet i Stockholm. Där kan man få lite allt möjligt.
Han är ordförande för ettårs­jubilerande Stureplanscentern, "Sveriges kanske hetaste parti­avdelning". Det första året har gått över förväntan. Maud hon hänger på hon...

Men leken kan ta ett snabbt slut när korthusen rasar....

Nu börjar begreppet Stureplan klarna för dig eller hur.......kampanj för dummies och den riktar sig till dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se