Fritt the boss

Natten till tisdagen hade Bruce Spingsteen smygpremiär på sin kommande världsturné. Konserten var en generalrepetition inför turnén som startar den 2 oktober och når Sverige och Globen den 10 december. För er som gillar the boss och inte får biljetter kommer några tröstande låtar. Klassikern Born In The U.S.A. och Dancing In The Dark är goa.. Stand By Me tillsammans med U2 är också helt ok.  men John Lennons stand by me är nog några toner högre :-)

Streets Of Philadelphia är nog en bättre video som fångar the boss.

Ja så finns hemsidan såklart för dig som vill läsa mer

Kommer ni ihåg Polar Music Price och motiveringen

Den amerikanske rocksångaren Bruce Springsteen tilldelas priset för en enastående karriär som sångare och scenartist. Hans auktoritet inom rockmusiken är orubblig. Han är sedan två decennier en av de mest färgstarka personligheterna i genrens själva centrum. Kompromisslöst förvaltar han rockens klangliga essens; tungt beat och "räfflat" sound - ett fränt, stundom opolerat men samtidigt själfullt klangideal med rötter i svart rhythm & blues.

I sina texter ser han till den lilla människans slingroche väg genom livet med visst vemod och stor värme. I en musikvärld med stilmässigt ständigt fluktueroche trender står Bruce Springsteen med båda fötterna på fast rockmusikalisk mark. Trots att hans skivor sålt i enorma kvantiteter är live-konserten fortfaroche hans naturliga medium.

Med sitt sociala patos är Bruce Springsteen också en folkets sångare, en modern `bard´. Han står rakt och slår hårt, men gör det med urskiljning och inte utan ömsinthet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se