Rektorns frihet

Bra rektorn!!!!! äntligen en som förstår att man måste sätta stopp för kollektiv mobbing eller rasism. Dessa fega snorungar som på skola efter skola uppträder som idioter.
Det finns fler rektorer som vågar öppna käften och säga ifrån när det fula trynet sticker upp.

Först kom de för att hämta
judarna.
men jag höjde inte min röst
för jag var inte jude.
Sedan kom de för att hämta kommunisterna
men jag höjde inte min röst
för jag var inte kommunist.
Sedan kom de för att hämta fackföreningsfolket
men jag höjde inte min röst
för jag tillhörde ingen fack­förening.
Sedan kom de för att hämta mig
och då fanns ingen kvar
som kunde tala för mig.
Så här uttryckte den tyske prästen Martin Niemöller
situationen under andra världskriget.

Bloggare och andra marscherande tomskallar som pratar om frihet utan att fundera ..var de som en gång förde herr Hitler till makten. Föräldrar fundera på vad er små gulliga ungar håller på med när de sätter på sig uniform.

Hoppas Sveriges alla rektorer tar initiativ till att sätta stopp för kollektiv mobbing.

Tillägg: Som ni kan läsa nedan så finns det många kommentarer som har svårt att se allvaret och sammanhangen i det som sker. Dagens SVD och DN kan innefattas i hur någon eller några tar sig rätten..det är din individella frihet det handlar om käre svensk. Dags att vakna nu!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Du har en felaktig version av Niemöllers dikt. Om du söker lite på internet hittar du säkert den rätta, och förklaring till varför man ser olika versioner.

2007-09-06 @ 01:23:16
Postat av: Didjeridoo

Kommunisterna kan de väl gärna få hämta?

2007-09-06 @ 02:27:03
Postat av: Nils

Bäst blogginlägget jag läst på länge! Helt rätt! Steget från landslagströja till nynazism är mindre än vad många tror. Det räcker med en flagga för att det ska börja rycka i högerhanden hos de små blonda högstadiegossarna där ute. Dessutom har jag flera invandrarvänner som känner sig illa till mods så fort de får syn på något svenskt.

2007-09-06 @ 02:35:47
Postat av: Ola

Var det bloggare son förde Hitler till makten? En ny, skön tes du för fram! Haha..

2007-09-06 @ 09:01:47
URL: http://kretiner.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hur kommer det sig att du drar en likhet mellan nazism och en idolisering av Svenska fotbollslandslaget? Skall vi då klassa alla som hejar på Svenskar och Svenska landslag som nazister tycker du? Jag menar, var ligger skillnaden?
Det är tyvärr folk som dig som spär på debatten och rasismen i Sverige, folk som dig som har fördomar och är trångsynt. Varför?

2007-09-06 @ 09:05:42
Postat av: Gabe

Nils >> Om dina invandrarvänner känner sig illa till mods så fort de ser något svenskt så bör de fundera på om de ska befinna sig i Sverige. Det är faktiskt inte så ovanligt att se svenska saker i Sverige. Kommer man hit får man anpassa sig.
Hade rektorn förbjudit en turkisk landslagströja hade väl DO kommit ångande och pratat om diskriminering.

2007-09-06 @ 10:29:09
Postat av: Mattias

Antar att Zlatan måste klassas som främlingsfientlig då...han har ju ofta landslagströja och snackar dessutom en rätt rejäl malmöitiska.

2007-09-06 @ 11:17:24
Postat av: Oskar

Jag föreslår att du går förbi råsunda på lördag så får du se över 40000 rasister skrika. Tänkte höra om du tycker att zlatan också är rasist eftersom han på lördag kommer att springa omkring i en landslagströja? Jag tycker att du skall anmäla svenska landslaget för hets mot folkgrupp eftersom de heter "svenska landslaget". Föreslå att de byter namn till "landslaget som tillhör landet där vi skall anpassa oss till alla vi släpper in för vi är så jävla mesiga och aldrig vågar ställa krav på dem".

2007-09-06 @ 11:22:31
Postat av: Tommie Nygren

Om du som skrivit inlägget är allvarlig så måste jag faktiskt konstatera att du pratar i nattmössan. Du drar likhetstecken mellan landslagströjor och nazister. Det är sånt svammel att jag inte ens kan angripa det från en vettig vinkel. Usch.

2007-09-06 @ 13:13:07
URL: http://irrbloss.blogspot.com
Postat av: SixDays

Söt tes, enligt dig så är Henke Larsson att jämställa med Heinrich Himmler.
Bra tänkt där....

2007-09-06 @ 13:13:54
URL: http://sixdays.se
Postat av: Ottar

Inlägget från Nils måste vara det mest utpräglade exemplet på självhat jag sett. Tror du på någon form av medfödd dragning till nationalsocialism hos ljushylta människor? I så fall gör du dig skyldig till samma biologism som de nazister du verkar se överallt i Sverige.
Dina invandrarvänner bör nog snarast se sig om efter en annan hemvist för det lär (trots allt) dröja ganska länge innan de slipper se något svensk i Sverige.

2007-09-06 @ 14:02:24
Postat av: Mr. Miyago

Haha, Björn Björn Björn. Erkänn att du driver med oss, ingen vuxen människa kan väl ha såna här dumma åsikter? Sverige = Nazism! Haha, rätt så kul var det iaf.

2007-09-06 @ 14:19:04
Postat av: Jah Hollis

Tommie Nygren: Säg det till rektorn som förbjöd landslagströjorna på skolfotot. Han anser, enligt Sydsvenskan, att en grupp människor klädda i svenska fotbollslandslagets tröjor kan uppfattas som en rasistisk symbol. Resultatet blir väl 1-0 till sverigedemokraterna och liknande nötter.

2007-09-06 @ 14:23:54
URL: http://jahhollis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se