Nu är det färdigpratat Reinfeldt. Snart snor mamma dina lakan!

Flaggorna är visuella. Eftersom politikerna inte verkar lyssna på forskarna och på vad folk säger måste vi kommunicera genom bildspråk. Precis som med små barn, säger hon.
Det är härligt med miljögrupper. Nu börjar människor tröttna på pratet och vill se handling. Helt underbart att människor agerar. Miljörörelsen har många ansikten allt från de som hindrar valjakt till de som inte vill ha sot från oljemotorer. Hur skall en alliansregering klara det när de håller på att slita varandra i bitar bara för en målformulering. Vi behöver inte ett nytt klimat vi behöver en ny politik.
image34

Bloggar om: , , , , , ,  , , , , ,  
intressant.se  

Kommentarer
Postat av: Nilsson

Jag byter gärna lägenhet med den här kvinnan, jag bor i Årsta så där får hon "bra" luft, så kan jag bo vid hornsgatan. Jag har inga problem med lite buller o avgaser jag lovar, det är trots allt en stad vi pratar om och mycket attraktiva lägenheter. Hon kan när som helst lösa sin situation och flytta, men ack nej hon gör sig själv till offer......no rest for the wicked

2008-02-19 @ 00:41:03
Postat av: Alfred

Vad har det med saken att göra, Nilsson? Oavsett var folk bor så måste de få ha en god boendemiljö. Normalt sett är det inte de rika som drabbas av dåliga boendemiljöer, utan fattiga, och därför är det viktigt att ha det som en generell princip. Att det sedan dessutom finns välställda som också får en bättre boendemiljö om man gör boendemiljöerna bättre för ALLA, är väl knappast något att hänga läpp för.

2008-02-19 @ 16:12:45
Postat av: joohnny

Om alla hela tiden ska ha en lika bra boende miljö så kan vi lägg ner stockholm, ingen får bo vid bromma, ingen vid Essingeleden. Dessutom skulle jag gärna ha utsikten över gamla stan som bara konstnärer får tillgång till på Fjällgatan (de hyrs bara ut till konstnärer) Tycker att damen kan flytta om det är ett stort problem för henne. Så typiskt egotrippat svenskt att inte göra något åt sin egen situation.

2008-02-19 @ 19:37:40
Postat av: LOL

Dagens I-lands problem.

2008-02-20 @ 02:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se