Liberalstalinismen styr Sverige

Yttrandefrihet och tryckfrihet är fundamentet till en demokratisk stat. Jag har i en mängd inlägg tagit upp tillfället som innebar den stora förändringen i Sverige. Geijeraffären handlar givetvis om knark, sex,prostitution och makthavare. Men observera det jag alltid försökt få fram i mina inlägg är att den dagen Dagens Nyheter och Aftonbladet valde att inte trycka den information de hade så DOG begreppet tryckfrihet i Sverige. Det var en händelse de inte kunde undvika att skriva om. Politiker som uppenbarligen ljuger, justiteministrar, polischefer, åklagare och poliser utför inte det arbete de har i en demokratisk stat. När då även svensk press tystnar har det hänt något i Sverige.

Nu går liberalstalinisterna vidare i att bygga sin kontroll och övervakarstat. Den här gången skyller de på terrorister och Eu. Alla vet att det inte är sant. Bloggärlden har skrivit kilometer om den lag politikerna vill införa. Det betyder kort att allt du säger på telefon och allt du skriver på nätet hamnar hos liberalstalinisterna. Det är en lögn att det inte handlar om att övervaka vanliga människor som du och jag. Med nuvarande teknik så lämnar all trafik landets geografiska gräns och räknas som utlandstrafik.

Jag tog fram vad miljöpartiet kort skrivit:


Stoppa övervakningssamhället

Under de senaste åren, sedan attacken mot World Trade Center i USA den 11 september 2001, har integritetskränkande förslag tagits i en rasande fart på nationell nivå men även inom EU.

  Läs hela motionen i pdf-format

SAMMANFATTNING:
Det går att konstatera att vi befinner oss i ett paradigmskifte där flera av våra hitintills gällande rättssäkerhetsprinciper om den personliga integriteten frångås i "kampen mot terrorism och grov brottslighet".

Kommande förslag från regeringen väntas i fråga om buggning (så kallad hemlig rumsavlyssning), preventiva hemliga tvångsmedel, EG-direktivet om lagring av teletrafikuppgifter samt att Försvarets radioanstalt (FRA) ska tillåtas bedriva signalspaning på kabelburen trafik såsom internet och telefoni.

Miljöpartiet lyckades under 2006 tillsammans med tre andra partier i riksdagen bordlägga förslagen om preventiva tvångsmedel och buggning och år 2007 lyckades vi även bordlägga förslaget om kabelspaning för FRA.

Liksom bland annat Justitieombudsmannen, Justitiekanslern, Lagrådet, Advokatsamfundet och Svenska Helsingforskommittén är vi kritiska mot regeringens ståndpunkt om vinsterna för det polisiära arbetet och rättssäkerheten med de nämnda integritetskränkande förslagen.

Det finns massor av aktuella inlägg och artiklar om FRA men även om journalistikens villkor. Jag skulle också vilja be dig att fundera lite över varför Geijeraffären mörklades. Jag hävdar bestämt att då var det som mörkret föll över svensk yttrandefrihet och tryckfrihet. Fundera på det påståendet så inser du att så var det....

Det talas om datasäkerhet och hackare....jomenvisst nu försvinner det problemet eftersom staten har tillgång till all information utan att hacka sig fram...Stalin må vända sig i sin grav när han inser hur smarta liberalerna är  för att skapa totalkontroll. Sverige är fantastiskt!

Det finns massor av bloggar som skriver om FRA och den kommande lagstiftningen som vår liberalstalinistiska regering vill införa. Men Oskar Swartz är en läsärd blogg. Andra bloggar om fra yttrandefrihet  tryckfrihet signalspaning övervakning pressfrihet frihet eu  Mer intressant av wadström.

Aftonbladet 1 2   DN 1  SvD 1  Expressen 1 2 Dagen IDG 1  Dagens media 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se