Fri att byta åsikt

Moderater blir socialdemokrater vad är det för nyhet? Det är väl det som hela valet handlade om 2006. De nya moderaterna blev arbetarparti. Så vad är problemet att några folkvalda gör som hela partiet gjort.
Eller var det inte så egentligen...hur var det nu vilken färg hade moderaterna...Kan ni inte sluta tramsa och bli Gröna hela bunten så får vi en vacker planet på köpet


Kommentarer
Postat av: Wizarden

När jag som väljare gör ett aktivt val och väljer ett parti och dess representant, så anser jag, att jag är en av de valda politikernas huvudmän. Jag gjorde mitt val baserat på vad man förespeglat mig skulle komma att gälla.
Med sitt agerande att byta parti under gällande mandatperiod, så har dessa politiker brutit mot vad som förespeglats mig.
Enda naturliga är då, att dessa politiker frånträder sitt uppdrag och lämnar plats för annan politiker från det parti jag valt.
Sitta kvar och byta parti måste ju annars betraktas som "trolöshet mot huvudman". De sitter ju inte där i enlighet med utfallet av valet, utan självsmäktigt ändrat på valets utfall.
Slutsats.. avgå och lämna den plats de erhållit på basis av valet. Om de kan erhålla nya röster i annat val som meriterar dem till att återigen uppbära en roll som politiker må ju varta hänt, men inte denna gång och bedrägligt hantera min röst på sätt som jag inte har röstat.

2007-08-10 @ 07:25:15
Postat av: Björn Wadström

Sorry. Men du har valt personen. Byter personen åsikt så är det bara att acceptera. Pariet som nominerade personen en gång i tiden kan givetvis utesluta personen ur sitt parti om de finner skäl.
Poängen jag försökte beskriva var hur hantera ett parti som byter åsikt. Folkpartiet är ett bra exempel på ett parti som säger sig värna om frihet men lägger hela tiden förslag om kontroll, inskränkningar osv. Varumärket om du vill kalla program och visoner så och som politikerna skall företräda är ganska grummliga. Du får gärna säga emot mig men tydliga idag är mp, kd, eventullt v och vad övriga står på för grund kan du få svara på. Jag blir mest förvirrad när jag läser olika partiernas program och jämför med vad som händer. Så vad är det som är problemet egentligen.........

2007-08-11 @ 00:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se